Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Esher

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Giovanni itališki meniu

26 metų patirtis dirbau įvairiuose itališkuose restoranuose - nuo šiuolaikinių trattorijų iki puikios vakarienės. Diplomą įgijau kulinarijos mokykloje Neapolyje, Italijoje. Man teko garbė gaminti maistą Valentino Rossi, Shevchenko ir Riccardo Scamarcio.

Alan klasikiniai patiekalai ir rafinuoti degustaciniai meniu

25 metų patirtis dirbau puikiuose valgiuose, prabangiuose viešbučiuose ir aukščiausios klasės gastrobaruose. Turiu NVQ 3 lygio svetingumo ir maitinimo diplomą. Dirbau Londono pirmajame skyriuje, kur padėjau komandai laimėti Michelin žvaigždutę.

Sezoninė Maisie vakarienė į augalus

17 metų patirtis glaudžiai bendradarbiauju su ekologiniais ūkiais ir naudoju maistinių medžiagų tankius, apgalvotai užaugintus produktus. Metų praktiniai mokymai įvairiose virtuvėse pagerino mano įgūdžius. Mano kepykla ir valgykla Rytų Londone švenčia vietinius ingredientus su pasauliniu įkvėpimu.

Paprasti ingredientai, tonos skonio pagal Panagiotis

11 metų patirtį įgijau Angler, City Social ir Pollen Street Social, visi Michelin žvaigždutėmis įvertinti. Graikijoje baigiau 2 metų kulinarijos programą, apimančią pasiruošimo ir pažangias technikas. Visus metus dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane „Angler“.

Giovanni itališki ir Viduržemio jūros regiono patiekalai

11 metų patirtis Turiu virėjo patirtį Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, prabangiuose viešbučiuose ir privačiuose renginiuose. Mokiausi puikių valgių ir Michelin žvaigždutėmis įvertintų restoranų Italijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Gaminau VIP asmenims, vadovams ir net karališkajai šeimai, taip pat turiu prabangių viešbučių patirtį.

Valgykite kaip Mitch roko žvaigždė

15 metų patirties gaminu skanų maistą tokiems muzikantams kaip Metallica, Red Hot Chilli Peppers ir Queen. Mano meilė gaminti sveiką maistą yra įkvėpta mano tėvų. 2024 m. dirbau su Metallica „The Sunday Times“.

Romėnų virtuvė ir pasauliniai Graciela skoniai

20 metų patirtis Atvykęs iš restauratorių šeimos, sujungiu romėnų autentiškumą ir tarptautinę nuotaiką. Mokiausi 12 skirtingų tautų, tobulindama savo įgūdžius aukščiausio lygio virtuvėse visame pasaulyje. Buvau vyriausiasis Anglijos vyriausybės virėjas, demonstruodamas romėnų kulinarijos tradicijas.

Massimiliano italų ir japonų sintezė

15 metų patirtis Mokiausi Italijoje ir Londone, įsisavinau įvairią virtuvę ir vadovavau geriausioms virtuvės komandoms. Kulinarijos meną studijavau Italijoje ir padėjau pagrindą savo karjerai. Vadovavau komandoms geriausiose virtuvėse, tokiose kaip Roka, tobulindamas savo įgūdžius ir lyderystę.

Londono privatus virėjas - šviežias, spalvingas maisto gaminimas

10 metų patirtis Esu atsidavęs virėjas, turintis tvirtą išsilavinimą privačiuose namų ūkiuose ir superjachtose. Mokiausi pas puikius virtuvės šefus ir tobulinau savo kulinarinius įgūdžius. Dirbau privačiuose namų ūkiuose ir superjachtose.

Visos Azijos sintezė, kurią sukūrė YE

Esu Le Cordon Bleu, apmokytas Malaizijos privatus virėjas, turintis didelę kulinarinę patirtį - nuo maisto gaminimo pamokų iki verslo renginių ir privačių vakarėlių - kiekvienam patiekalui suteikiu profesionalių įgūdžių ir aistros. Parašų patiekalai: Nasi Lemak, Malaizijos kario vištiena, Satay, Mee goreng ir įvairios jūros gėrybės bei pyragaičiai. Kadangi gyvenau 6 šalyse 4 žemynuose ir keliavau į daugiau nei40 šalių, man patinka dalytis savo kulinarinėmis žiniomis, kelionių istorijomis ir rekomendacijomis Londonui ir ne tik. Kalbu anglų, mandarinų, kantoniečių ir malajiečių kalbomis.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje