Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Coquitlam

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Coquitlam

Virtuvės šefas

Maryam suasmeninta vakarienė

20 metų patirties specializuojuosi mitybos poreikių srityje, siūlau vegetariškus, veganiškus, be glitimo ir halal variantus. Mokiausi Vankuveryje. Taip pat esu „Red Seal Certified“. Gaminau Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino ir Fairmont Hotel.

Virtuvės šefas

Lovenos ekologiškos šventės nuo ūkio iki stalo

15 metų patirtis vadovauju trims sėkmingoms Indigo amžiaus kavinių vietoms, mokau vegetariško ir sveiko maisto gaminimo. Studijavau „Real Raw Food Institute“ ir „Living Light“ institute. Buvau pristatytas Plant Based Foodie Vancouver ir Impact Magazine.

Virtuvės šefas

Umami ir Amore

Mūsų privati virėjų ir maitinimo įmonė siūlo specialiai pritaikytą kulinarinę patirtį, kuri specializuojasi suasmenintuose valgiaraščiuose intymioms vakarienėms, ypatingiems renginiams ir įmonių susibūrimams. Nesvarbu, ar organizuojate nedidelį susibūrimą, ar didelę šventę, siūlome pilno aptarnavimo maitinimą, į kurį įeina elegantiškai padengtas maistas, kūrybingi kanapės ir energingi švediško stalo pasirinkimai. Renginių maitinimui sukuriame kiekvieną meniu, kad jis atitiktų progos temą ir pageidavimus - nuo elegantiškų kelių patiekalų vakarienių iki kasdienių, minios patrauklių bufetų. Be to, klientai gali rinktis iš pilno aptarnavimo maitinimo arba ekonomiškesnių išlaipinimo paslaugų, užtikrinančių lankstumą nepakenkiant kokybei. Nesvarbu, ar jums reikia prabangios vakarienės, ar tiesiog norite mėgautis virėjų paruoštu maistu namuose, siūlome išskirtinę kulinarinę patirtį, kuri yra ir skani

Virtuvės šefas

Amandos sezoniniai kulinariniai potyriai

8 metų patirtį pasinerdavau į virtuvę visame pasaulyje, tyrinėdama įvairią virtuvę ir stilius. Dirbau pas kelis labai talentingus virėjus įvairiose virtuvėse ir aplinkoje. Mokiausi pas kelis labai talentingus virtuvės šefus įvairiose virtuvėse ir aplinkoje.

Virtuvės šefas

Šiuolaikinė Oreno sintezė Toskanoje

15 metų patirties specializuojuosi šiuolaikinėje Viduržemio jūros regiono virtuvėje, papildytoje japoniškais skoniais. Pagerinau savo įgūdžius prestižinėje kulinarijos mokykloje. Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Paryžiuje, Japonijoje, Italijoje ir Danijoje.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje