Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Clichy

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Gustave kulinarinė kelionė

Bendradarbiavau su prekių ženklais Moët Hennessy, Biotherme, Les Sources, Danone, Elle&Vire.

Tradicinis prancūziškas meniu, kurį sukūrė Ashiq

Esu restorane apmokytas ir asmeninis virėjas, siūlantis įvairių patiekalų prancūziškus patiekalus.

Autentiškas japoniško maisto potyris Paryžiaus regione

Kaip privatus virtuvės šefas, gaminu šeimos ir tradicines japoniškas lėkštes, esančias izakajos

Prancūziška virėjo Loïc Krimm gastronomija

Kaip namų virtuvės šefas, turintis 10 metų ir 21 metų maisto gaminimo patirtį, siūlau rafinuotą ir specialiai pritaikytą prancūzišką gastronomiją, kad jūsų patiekalai taptų išskirtinėmis akimirkomis.

Visą dieną būsiu jūsų privatus virėjas

Specialiai pritaikytas meniu, pritaikytas jūsų pageidavimams, maistui arba visai savaitei.

Prancūziški Killian pietūs

Mano kulinarinis požiūris yra tikslus, kūrybingas ir ekologiškas.

Prancūzų sintezės virtuvė pagal Cyril

Aš gerai valgau Prancūzijoje ir esu kulinarinių emocijų provokatorė.

Prancūzų įkvėpta privati vakarienė „Simplice“

Privatus virėjas, kurio specializacija - elegantiška, sezoninė virtuvė su rafinuotu, asmeniniu prisilietimu.

Prancūziškas Jeff maistas

Gaminu rafinuotus patiekalus iš sezoninių produktų.

Jonatano puikūs pietūs Afro-Karibų jūros regione

Rafinuotas prancūzų gastronomijos ir afrokaribų sielos derinys su atogrąžų nuojauta.

Levanto šventė pagal Or

Privatus virėjas, įsikūręs Paryžiuje, kurio specializacija - šiuolaikinė Levantino virtuvė. Mano maisto gaminimas derina tradicinius skonius su šiuolaikinėmis unikalių, intymių valgymo potyrių technikomis

Jeremy Viduržemio jūros regiono virtuvė

Siūlau rafinuotą Viduržemio jūros regiono ir sezoninę virtuvę, pritaikytą jūsų norams.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje