Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Cedar Park

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Pop Up restorano kūrimas jūsų Air BNB

Patyręs privatus virėjas, pristatantis restorano kokybės pietus į Airbnb namus. Kuriu specialiai pritaikytus, įsimintinus patiekalus, kad svečiai galėtų atsipalaiduoti ir mėgautis viešnage Ostine.

Vakarienė ir muzika su Džulija

„Esu Giulia (Julia), muzikantė, dainininkė ir dainų autorė bei virėja iš Florencijos, Italijos. Paruošiu jums puoselėjamus močiutės receptus, o po vakarienės pasidalinsiu gyva muzika.“

Lee džiaugsmingo komforto klasės klasė

Įsimylėjau kepimą klasėje ir toliau auginu savo aistrą, teikdama namų virėjų patirtį.

Kito lygio „nuo ūkio iki stalo“ pagal Courtney

Kuriu intymius, sezoninius valgymo potyrius, o daugiausia dėmesio skiriu bendravimui ir maitinimui.

Gurmaniški Monique pietūs

Esu privatus virėjas, turintis daugiau nei 8 metų patirtį ir besispecializuojantis įsimintinuose patiekaluose.

Mabuhay, Ostinas! Su virėju Dan

Kuriu pritaikytus meniu ir potyrius su įvairiais meniu su Filipinų svetingumu.

Arturo vakarienė

Jūsų namuose siūlau tikslius patiekalus su specialiu sezoniniu meniu.

Madelene veganiški patiekalai ir mityba

Gaminu energingus, augalinius patiekalus

Kelionė į Graikiją - asmeniniai virėjai bet kokiai progai

Graikų virtuvė, valgymas namuose, paslaugos be streso, privatūs renginiai, Viduržemio jūros regiono skonis.

Viduržemio jūros, meksikiečiai ir dar daugiau Collin

Gamindama maistą teikiu laimę nuo 15 metų.

Eklektiški pasauliniai Vanessa skoniai

​​Savo ispaniškuose paelijos, Tex-Mex ir maitinančiuose patiekaluose naudoju kūrybiškumą ir techniką.

Thali stiliaus Teksaso virtuvė pagal Deepa

Mane švenčia trečiosios kultūros virtuvės patiekalai ir įkūriau pripažintą vakarienės klubą.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje