Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Boulogne-Billancourt

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Palepinkite save privataus virtuvės šefo paslaugomis | Boulogne-Billancourt

Virtuvės šefas

Paryžius

Modernus prancūziškas ir itališkas Maxime meniu

Esu savarankiškas virėjas, mėgstantis įkvepiantį maisto gaminimą savo kilmės, aistros ir močiutės paguodžiančio sielos maisto kryžkelėje. Su CAP (Profesinės kompetencijos sertifikatu), kurį su apdovanojimu baigė Ecole hôtelière Paris Drouant, semiuosi įkvėpimo tarp žymiausių pasaulyje maisto gaminimo būdų iš Prancūzijos ir tradicinių bei šiuolaikinių itališkų receptų.

Virtuvės šefas

Paryžius

Pasauliniai Preranos skoniai

5 metų patirtis dirbau įvairiose virtuvėse - nuo Michelin žvaigždutėmis įvertintų restoranų iki maitinimo virtuvių. Nuo chocolaterie iki pâtisserie - įgijau įgūdžių įvairioje kulinarinėje aplinkoje. Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintame restorane, tobulindamas savo įgūdžius sparčiai besivystančioje aplinkoje.

Virtuvės šefas

Rinkos šventė iki Or

10 metų patirtis Praktinė patirtis populiariausiuose Paryžiaus restoranuose ir kulinariniame pavelde iš Šiaurės Afrikos. Mokėsi Levantine, Viduržemio jūros regione ir Šiaurės Afrikos maisto gaminimo technikoje. LED virtuvės Miznone, Šouke ir Dalijoje, Paryžiuje.

Virtuvės šefas

Tiesiog prancūzų k. Maylis

6 metų patirtis Valgymo potyrių, kurie suburtų žmones, sukūrimas yra mano aistra. 2019 m. pagerinau savo kulinarinius įgūdžius L'Atelier des Chefs. Skanių, malonių ir laimingų patiekalų kūrimas man suteikia džiaugsmo.

Virtuvės šefas

Paryžius

Prancūziškas Jeff maistas

20 metų patirtis Privatus namų virėjas, aš gaminau interjero dizaineriui Vogėzuose. Mokiausi kulinarijos, konditerijos ir charcuterie valdymo srityse. Buvau virėjas ir konditerė garsiose įstaigose.

Virtuvės šefas

Tradicinis itališkas Daniele maisto gaminimas

19 metų patirties dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose. Studijavau Romos viešbučio mokykloje ir įgijau Bac Pro su 80/100. 2015 m. padėjau gauti geriausio itališko restorano Londone pavadinimą.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Klasikinė prancūziška vakarienė pas Jean

8 metų patirtį mokiausi Tour d'Argent ir Le Meurice, o vėliau tapau privačiu virėju. Mokiausi pas Yannick Alleno, regioninių inovacijų meistrą. Dirbau istoriniame Paryžiaus restorane Tour d'Argent.

Boriso maitinimo paslaugų teikėjas

9 metų patirtis Siūlau specialiai pritaikytas paslaugas profesionaliems renginiams Il de Franse. Dalyvavau maitinimo ir svetingumo valdymo mokymuose. Dirbau tokiose įmonėse kaip RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Mišelino žvaigždute įvertinta virėjo privati vakarienė

15 metų patirties specializuojuosi unikalios kainos srityje, daugiausia dėmesio skiriu tvarumui ir sezoniškumui. Mokiausi Tokijuje, įvaldžiau suši gaminimo meną ir taip pat mokiausi Fäviken. Vadovavau „Mandarin Oriental“ virtuvei, kurdamas novatoriškus patiekalus, kurie džiugina svečius.

Sezoninė prancūziška virtuvė su virėja Lucie

8 metų patirtis Kūrybinis maisto gaminimas specializuojasi rafinuotoje, sezoninėje virtuvėje naudojant vietinius prancūziškus produktus, kurių išmokau iš praktinės patirties keliaudamas, ypač Polinezijoje. Specializuojuosi rafinuotoje ir sezoninėje virtuvėje, naudojant vietinius prancūziškus produktus.

Jonatano puikūs pietūs Afro-Karibų jūros regione

8 metų patirtis klientams siūlau aukščiausios klasės maisto gaminimą ir siūlau konsultavimo paslaugas, kad pagerinčiau puikią vakarienę. Prieš praplėsdama savo akiratį Jungtinėje Karalystėje ir Paryžiuje, mokiausi Gvadelupoje. Savo amatą pagerinau geriausiuose prabangiuose viešbučiuose, tokiuose kaip „The Peninsula“ ir „Plaza Athénée“.

Autentiška prancūziška Eglantine virtuvė

8 metų patirtis Esu virėjas, kurio specializacija - šviežia ir sezoninė prancūziška virtuvė, pirmenybė teikiama ekologiškiems patiekalams. Išgyvenau savo įgūdžius Le Desnoyez mieste Paryžiuje ir įgijau CAP virtuvės diplomą. Prieš pradėdama savo karjerą virtuvėje, dirbau Alain Ducasse kulinarijos srityje.

Tradicinis prancūziškas meniu, kurį sukūrė Ashiq

11 metų patirtis Turėdama restoranų pramonėje pastatytą fondą, dabar dirbu asmeniniu virėju. Baigiau studijas Londone prieš tobulindamas savo įgūdžius įvairiuose restoranuose. Gaminau daugeliui žinomų svečių.

Aukštos spalvos pagal Simon

10 metų patirtis Mokėsi su 2 žvaigždučių restoranų virėjais. Bakalaureatą ir BTS įgijau po 5 studijų metų. Turėjau galimybę dalytis savo virtuve su dideliais mados namais.

Lauros novatoriška Viduržemio jūros regiono virtuvė

18 metų patirtis Mano pagrindinis tikslas - kurti sezoninius, tvarius ir vietinės kilmės patiekalus. Mano kulinarinius įgūdžius suformavo mano pasaulinės kelionės ir praktinė patirtis. Mano aistra maistui nukelia mane į Europą, kur nauji virėjai įkvepia mano novatoriškus meniu.

Lauros skonio kelionė

14 metų patirtis Esu privatus virėjas, kurio specializacija - Viduržemio jūros, Azijos ir Prancūzijos virtuvė. Sutelkite dėmesį į mitybą, maisto tendencijas ir specialią mitybą. Esu gurmanė, turinti nepasotinamą susidomėjimą ir gilias žinias apie maistą ir vyną.

Privačių virėjų potyriai, kuriuos iš naujo apibrėžė Akhil

15 metų patirties specializuojuosi puikiuose valgiuose ir pasaulinėje virtuvėje, įskaitant skandinavišką, indišką ir japonišką. Mokiausi pas tokius virėjus kaip René Redzepi, Pascal Barbot ir Magnus Ek. Bendradarbiavau su garsiais Europos virėjais, tokiais kaip René Redzepi, Pascal Barbot ir Magnus Ek.

Adrien konditerijos gaminių meistriškumas

10 metų patirtis, kurią specializuojuosi prancūzų virtuvėje, dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose. Patobulinau savo įgūdžius La Table du Boisniard ir Têtedoie. Vadovauju konditerijos komandai pas Maksimą, kurdamas desertus ikoniškam restoranui. Mėgaukitės šeimos pietumis ar romantiška vakariene tiesiai pas mane.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje