Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Biscayne Gardens

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

Tarptautinė puiki Andreso kelionė pavalgyti

Kuriu meniu su šviežiais, sveikais ingredientais, maišymo tradicijomis ir pasauliniu įkvėpimu.

Vibrant Global Fare by Jorge

Savo, kaip maisto gaminimo instruktoriaus ir puikaus virėjo, patirtį atsinešu į pamokas ir vakarienes.

Tomo prabangūs sušiai

Airbnb siūlau aukščiausios klasės suši vakarienę su nepamirštamu tiesioginiu pasirodymu.

Gurmaniškas sielos ir Karibų jūros regiono maistas, autorius Tommi Nikhail

YPAČIOS ATOSTOGOS ✨ Gaukite 100 $ NUOLAIDĄ bet kokiam užsakymui su kodu MIAMIHOLIDAY25

Privatus virtuvės šefas Vincent Fine vakarienė namuose

Prancūzų, Viduržemio jūros, konditerijos, aukštos klasės, sezoniniai, pagal užsakymą paruošti meniu.

Puiki itališka ir Viduržemio jūros regiono prancūziška vakarienė namuose

Esu Floridos Epicureans, privataus virtuvės šefo ir maitinimo verslo, savininkas.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Amerikietiška, Karibų jūros regiono virtuvė, pasaulinė virtuvė, aistringi skoniai ir įnoringas pateikimas.

Gurmaniški pusryčiai

Ruošdamas kiekvieną patiekalą panaudoju įgūdžius, įgytus geriausiuose restoranuose.

MAOZ nestandartinė komforto virtuvė

Įvairūs patiekalai, skirti pavakarieniauti skonio kelionėje.

Asmeninis virėjas Rafa

Prie jūsų stalo atnešiu kokybiško restorano patiekalų! Suasmenintas, šviežias ir sukurtas su aistra, kad atitiktų jūsų skonį, gyvenimo būdą ir tvarkaraštį. Su manimi labai lengva dirbti ir aš keliauju pas jus!

Skanūs šefo Jay kūriniai

Gaminau įžymybėms ir dirbau aukštos klasės restoranuose „Flemings“ ir „Benihana“. Buvau finalininkė virėjo Karlos mėgstamiausiųjų virėjų konkurse. Mokėsi Fort Loderdeilio meno institute.

Soflosushi Omakase

Unikali japoniška arba mišri omakase patirtis.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje