Airbnb paslaugos

Virtuvės šefai | Vincennes

Raskite unikalią vietinių profesionalų siūlomą paslaugą per Airbnb.

Visos virtuvės šefo paslaugos

„AlkimiaChef by Giovanni“

Specializuojuosi itališkoje virtuvėje, kuriu patirtis nuo jaukių vakarienių namuose iki elegantiškų renginių, derindamas tradicijas, skonį ir tikrą Italijos skonį.

Sezoninis meniu: žiemos parašas, šefas Neraudeau

Valentin Neraudeau, knygos „Šeimos daržas išskirtiniuose staluose“ autorius, dirbęs kartu su Michel Guérard. Sezoniniai kulinariniai kūriniai, pritaikomi pagal jūsų skonį ir alergijas.

Stanislas kūrybiniai stalai

Dirbau visame pasaulyje, o pastaruoju metu - La Table de Cybèle.

Privatus virėjas isda

Noriu, kad mano svečiai patirtų geriausius įspūdžius ir paragautų mano kūrinių, pagamintų iš sezoninių produktų.

Sezoninė ir skani virtuvė pagal Nathan

Namų virtuvės patiekalai, skanūs ir sezoniniai, paruošti namuose, kad viešnagė būtų patogi ir praktiška. Paragaukite vietinių skonių nepajudinę piršto.

Aminos sezoniniai meniu

Kaip namų virėjas, turėjau galimybę gaminti maistą Lacoste ir Bonne Maman.

Kūrybiniai meniu, kuriuos sukūrė Faustine

Namų virėja, įsivaizduoju kūrybingus receptus, kurie sujungia estetiką ir skanumą.

Stiuarto kūrybinio degustavimo meniu

Esu virėjas, dirbęs virtuvėse nuo Paryžiaus iki Tokijo, nuo Berlyno iki Bankoko.

Šefės Ecem įkvėptas meniu

Kiekvienas patiekalas atspindi mano patirtį prestižinėse virtuvėse.

Šefės Fanny saldžiosios akimirkos

Gaminu skanius naminius desertus ir sukuriu švelnią, draugišką atmosferą nepamirštamam saldžiam laikui.

Autentiškas japoniško maisto potyris Paryžiaus regione

Kaip privatus virtuvės šefas, gaminu šeimos ir tradicines japoniškas lėkštes, esančias izakajos

Kūrybiniai patiekalai su Carla

Siūlau virtuvę, įkvėptą mano darbo žvaigždėtuose restoranuose.

Privatūs virtuvės šefai, siūlantys tobulą maistą

Vietiniai specialistai

Įveikite alkį, užsisakę asmeninio virtuvės šefo ar maisto tiekimo paslaugas

Atrinkta dėl kokybės

Kiekvienas virtuvės šefas vertinamas pagal kulinarinę patirtį

Nuolatinė kokybė

Bent 2 metai darbo kulinarijos srityje