Asmeninis virėjas namuose arba Airbnb būste

Mano specializacija – rafinuoti, sezoniniai meniu, įkvėpti Viduržemio jūros regiono ir modernios Amerikos virtuvės, daugiausia dėmesio skiriant kokybiškiems ingredientams, tiksliai technikai ir aukšto lygio privačiai valgymo patirčiai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Dalasas
Teikiama jūsų būste

Sezoninė pakrantė ir sodas

€ 149 € 149 svečiui
MENIU I — Sezoninė pakrantė ir sodas Pirmasis kursas • Sorel ir Burrata Senių pomidorų vanduo, braškių ir imbiero kompotas, perilių aliejus, skrudinta briošė Antrasis kursas • Mažos salotinės trūkažolės Cezario padažas, raudonėlis, parmezanas, baltieji ančiuviai, rausvieji pipirai Sriuba • Omarų bisque su burbonu Rudos sviesto raugintos tešlos skrebučiai, šilta omarų salotos Pagrindinis kursas • Ora King lašiša Poblano kukurūzų košė, traškus nori, achiote sviesto padažas Stalo pusė • Skrudinti šparagai Gribiche gremolata

Teksaso derlius ir žemė

€ 149 € 149 svečiui
II MENIU — Teksaso derlius ir žemė Pirmasis kursas • „Texas Harvest“ platforminiai bateliai Ledkalnio salotos, cukruotas šoninė, kukurūzinių duonelių skrebučiai, vyšniniai pomidorai, mėlynojo sūrio padažas Antrasis kursas • Burokėlių salotos Plaktas feta, gervuogės, levandų medus, rėžiukai Sriuba • Trumų ir svogūnų sriuba Karamelizuoto svogūno sultinys, traškūs porai, saba Pagrindinis kursas • Ėriuko nugarinė Apdegę persikai, žaliojo česnako tabbulė, rūkytų avinžirnių tyrė, mėtų chimichurri Stalo pusė • Kaulų čiulpų kukurūzų košė Fresno pipirai, kalendra

Moderni jūra ir komfortas

€ 149 € 149 svečiui
MENIU III — Moderni jūra ir komfortas Pirmasis kursas • Pusė tuzino austrių Klasikiniai priedai, braškių mignonette Antrasis kursas • Kepamas krabų paplotėlis Čipotlės sabajonas, pupelių salotos Makaronų patiekalas • Aštrūs krevečių bucatini Kalabrijos čili marinara, traškus citrinas, ant grotelių keptos artišokai Garnyrai • Makaronai su sūriu ir omaru Pimento espuma, Alepas • Bulvių košė su įdaru Crème fraîche, šoninė, svogūnai, sendintas čederis Desertas • Karštas šokolado pyrago desertas Šokoladinis pyragas, vanilinis ledas, sendintas čederis

Sukurkite savo valgomąjį

€ 149 € 149 svečiui
Pirmieji patiekalai (pasirinkite vieną) „Sorel“ ir „Burrata“ Romaine Cezaris kūdikiams Žalumynų mišinys su apdegintais persikais „Texas Harvest“ platforminiai bateliai Burokėlių salotos su plakta feta Sriuba (pasirinkite vieną) Burbono omarų sriuba Svogūnų sriuba su trumais Pagrindiniai patiekalai (pasirinkite vieną) Ora King Salmon Jūros šukutės su grybų rizotu Ėriuko mentės su žaliųjų česnakų tabule Aštrūs krevečių bucatini Teksaso stiliaus mėsos pyragas Garnyrai (pasirinkite du) Skrudinti šparagai Makaronai su sūriu ir omaru Kaulų čiulpų kukurūzų košė Įkelta bulvių košė
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Furkan).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
8 metų patirtis
Dalase įsikūręs privatus virėjas siūlo elegantiškus, sezoninius ir apgalvotai paruoštus meniu.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
kulinarinis menas
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Dalasas, Fort Vertas, Ennis ir Wills Point. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 12 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 149 Nuo € 149 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Asmeninis virėjas namuose arba Airbnb būste

Mano specializacija – rafinuoti, sezoniniai meniu, įkvėpti Viduržemio jūros regiono ir modernios Amerikos virtuvės, daugiausia dėmesio skiriant kokybiškiems ingredientams, tiksliai technikai ir aukšto lygio privačiai valgymo patirčiai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Dalasas
Teikiama jūsų būste
€ 149 Nuo € 149 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Sezoninė pakrantė ir sodas

€ 149 € 149 svečiui
MENIU I — Sezoninė pakrantė ir sodas Pirmasis kursas • Sorel ir Burrata Senių pomidorų vanduo, braškių ir imbiero kompotas, perilių aliejus, skrudinta briošė Antrasis kursas • Mažos salotinės trūkažolės Cezario padažas, raudonėlis, parmezanas, baltieji ančiuviai, rausvieji pipirai Sriuba • Omarų bisque su burbonu Rudos sviesto raugintos tešlos skrebučiai, šilta omarų salotos Pagrindinis kursas • Ora King lašiša Poblano kukurūzų košė, traškus nori, achiote sviesto padažas Stalo pusė • Skrudinti šparagai Gribiche gremolata

Teksaso derlius ir žemė

€ 149 € 149 svečiui
II MENIU — Teksaso derlius ir žemė Pirmasis kursas • „Texas Harvest“ platforminiai bateliai Ledkalnio salotos, cukruotas šoninė, kukurūzinių duonelių skrebučiai, vyšniniai pomidorai, mėlynojo sūrio padažas Antrasis kursas • Burokėlių salotos Plaktas feta, gervuogės, levandų medus, rėžiukai Sriuba • Trumų ir svogūnų sriuba Karamelizuoto svogūno sultinys, traškūs porai, saba Pagrindinis kursas • Ėriuko nugarinė Apdegę persikai, žaliojo česnako tabbulė, rūkytų avinžirnių tyrė, mėtų chimichurri Stalo pusė • Kaulų čiulpų kukurūzų košė Fresno pipirai, kalendra

Moderni jūra ir komfortas

€ 149 € 149 svečiui
MENIU III — Moderni jūra ir komfortas Pirmasis kursas • Pusė tuzino austrių Klasikiniai priedai, braškių mignonette Antrasis kursas • Kepamas krabų paplotėlis Čipotlės sabajonas, pupelių salotos Makaronų patiekalas • Aštrūs krevečių bucatini Kalabrijos čili marinara, traškus citrinas, ant grotelių keptos artišokai Garnyrai • Makaronai su sūriu ir omaru Pimento espuma, Alepas • Bulvių košė su įdaru Crème fraîche, šoninė, svogūnai, sendintas čederis Desertas • Karštas šokolado pyrago desertas Šokoladinis pyragas, vanilinis ledas, sendintas čederis

Sukurkite savo valgomąjį

€ 149 € 149 svečiui
Pirmieji patiekalai (pasirinkite vieną) „Sorel“ ir „Burrata“ Romaine Cezaris kūdikiams Žalumynų mišinys su apdegintais persikais „Texas Harvest“ platforminiai bateliai Burokėlių salotos su plakta feta Sriuba (pasirinkite vieną) Burbono omarų sriuba Svogūnų sriuba su trumais Pagrindiniai patiekalai (pasirinkite vieną) Ora King Salmon Jūros šukutės su grybų rizotu Ėriuko mentės su žaliųjų česnakų tabule Aštrūs krevečių bucatini Teksaso stiliaus mėsos pyragas Garnyrai (pasirinkite du) Skrudinti šparagai Makaronai su sūriu ir omaru Kaulų čiulpų kukurūzų košė Įkelta bulvių košė
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Furkan).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
8 metų patirtis
Dalase įsikūręs privatus virėjas siūlo elegantiškus, sezoninius ir apgalvotai paruoštus meniu.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
kulinarinis menas
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Dalasas, Fort Vertas, Ennis ir Wills Point. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 12 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?