Sezoniniai kąsneliai iš „Cranky Chef“ – Keith Weiss
Vyriausiasis ir privatus virėjas, kuriančius aukšto lygio, interaktyvius maisto patiekalus, kuriuose dera drąsūs skoniai, rafinuota technika ir prieinamas, praktinis mokymas smalsiems, alkaniems svečiams.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Rolis
Teikiama jūsų būste
Citrinos, baziliko, vyšnių, svogūnų krostinis
€ 76 € 76 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 169
Skrudinti krostini, pagražinti šilkiniu plaktu ožkos sūriu, pagyvinti šviežia citrinos žievelėle, baziliku ir šviežiu čiobriu, užbaigti lėtai karamelizuotu svogūnu, sulietu su saldžiųjų vyšnių uogiene. Svečiai praktiškai dalyvauja kuriant kiekvieną patiekalo elementą, mokosi balanso, technikos ir skonių derinimo, kad patiekalas būtų pikantiškas, saldus ir gražiai ištobulintas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Keith).
Mano kvalifikacija
27 metų patirtis
Vyriausias virėjas, kuris siūlo drąsius skonius, greitą vykdymą ir praktinę kulinarinę patirtį
Svarbiausi karjeros įvykiai
Karjeros akcentai – privatūs renginiai su profesionaliais sportininkais ir nepamirštamos akimirkos
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Laipsnis iš Fort Loderdeilio meno instituto Lauderdale, turi ilgametę praktinę kulinarinę patirtį
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Oxford, Emporia, Centerville ir Henderson. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 15 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 76 Nuo € 76 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 169
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?


