Privatus virėjas Adamas
Italų, prancūzų, vytintos mėsos, Lotynų Amerikos, Indijos, Azijos, Rytų Europos.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Ostinas
Teikiama jūsų būste
Cinco Doce Tejas
€ 107 € 107 svečiui
„Cinco Doce Tejas“ meniu puikiai tinka draugų susibūrimui su subtiliais Ostino, Meksikos ir Teksaso įkvėpimais. Kviečiantis ir smagus mūsų vietinių patiekalų pokštas „Cinco Doce Tejas“ yra oda draugiškam Teksaso susibūrimui ir mūsų ryšiui su Meksikos tradicijomis ir skoniu. Šilta, svetinga ir įkvėpta vietinių bei sezoninių įtakų.
Tradicinė pietinė užkandinė
€ 115 € 115 svečiui
Tradicinis pietų pietų meniu, kuris atrodo jaukus, turtingas ir paguodžiantis — puikiai tinka vakarienei ar šeimos stiliaus aptarnavimui
Hill Country Ranch & Smoke (ranča ir rūkykla)
€ 124 € 124 svečiui
Ugnies pabučiota puota, kuri užfiksuoja Teksaso širdį – kur rančos komfortas susitinka su šefo sukurtu dūmu ir liepsna.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Adam).
Mano kvalifikacija
30 metų patirtis
30+ metų maisto gaminimo patirtis; 14 metų vyriausiojo virėjo pareigos Sietle; dabar Ostine, Teksase.
Svarbiausi karjeros įvykiai
14 metų dirbo vyriausiuoju virėju Sietle, vadovavo virtuvei ir operacijoms.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi Vakarų kulinarijos institute Portlande; mokėsi Tulio Ristornate.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Ostinas, Raund Rokas, Cedar Park ir San Markosas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 107 Nuo € 107 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?




