Privati virėja Zoa

Klasikinė virtuvė, kūrybiškumas, pagarba produktui, meistriška improvizacija.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste

Skonis

€ 120 € 120 svečiui
Atraskite rafinuotą pasirinkimą su užkandžio taure, trimis rafinuotų patiekalų pasirinkimais kaip pirmasis ir pagrindinis patiekalas, įskaitant foie gras, carpaccio ir tartarą, taip pat mėsas ir žuvis, kurias lydi subtilūs tyrės ir padažai. Baigkite gurmanišku klasikinių desertų asortimentu.

Degustacija

€ 140 € 140 svečiui
Atraskite mūsų degustacinį meniu – rafinuotą patirtį, kurioje galite pasirinkti 1 užkandį, 3 patiekalus iš tokių skonių kaip grybų sriuba, kalmarai su česnakiniu sviestu ar šukučių karpačo. Tada pasirinkite 3 pagrindinius patiekalus – nuo paukštienos balotino iki jūros gėrybių ir ant grotelių kepto aštuonkojo. Baigkite švelniai su 3 gurmaniškais desertais, ryžių pudingo pyragu, lazdyno riešutų karamelės sluoksniuotu tešlu ar šokolado ganachais.

Skoniai

€ 160 € 160 svečiui
Atraskite „Saveurs“ – rafinuotą meniu, kuriame galite pasirinkti verriną kaip užkandį, tris patiekalus iš tokių subtilių kūrinių kaip lašišos gravlaksas arba foie gras terinas, tada tris skanius pagrindinius patiekalus, įskaitant jūros ešerio filė ir jautienos filė. Baigkite su įvairiais egzotiškais ir gurmaniškais desertais.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fernande).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Mokiausi Paryžiuje, dirbau Paryžiaus restorane ir alaus darykloje Kanadoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Patirtis dideliame Kanados alaus darykloje po kelių Paryžiaus restoranų.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Paryžiaus viešbučių mokykla, griežtas ir aistringas klasikinės virtuvės mokymas.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Paris, Arrondissement de Bobigny, Arrondissement de Boulogne-Billancourt ir Arrondissement d'Argenteuil. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fernande vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 120 Nuo € 120 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privati virėja Zoa

Klasikinė virtuvė, kūrybiškumas, pagarba produktui, meistriška improvizacija.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
€ 120 Nuo € 120 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Skonis

€ 120 € 120 svečiui
Atraskite rafinuotą pasirinkimą su užkandžio taure, trimis rafinuotų patiekalų pasirinkimais kaip pirmasis ir pagrindinis patiekalas, įskaitant foie gras, carpaccio ir tartarą, taip pat mėsas ir žuvis, kurias lydi subtilūs tyrės ir padažai. Baigkite gurmanišku klasikinių desertų asortimentu.

Degustacija

€ 140 € 140 svečiui
Atraskite mūsų degustacinį meniu – rafinuotą patirtį, kurioje galite pasirinkti 1 užkandį, 3 patiekalus iš tokių skonių kaip grybų sriuba, kalmarai su česnakiniu sviestu ar šukučių karpačo. Tada pasirinkite 3 pagrindinius patiekalus – nuo paukštienos balotino iki jūros gėrybių ir ant grotelių kepto aštuonkojo. Baigkite švelniai su 3 gurmaniškais desertais, ryžių pudingo pyragu, lazdyno riešutų karamelės sluoksniuotu tešlu ar šokolado ganachais.

Skoniai

€ 160 € 160 svečiui
Atraskite „Saveurs“ – rafinuotą meniu, kuriame galite pasirinkti verriną kaip užkandį, tris patiekalus iš tokių subtilių kūrinių kaip lašišos gravlaksas arba foie gras terinas, tada tris skanius pagrindinius patiekalus, įskaitant jūros ešerio filė ir jautienos filė. Baigkite su įvairiais egzotiškais ir gurmaniškais desertais.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fernande).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Mokiausi Paryžiuje, dirbau Paryžiaus restorane ir alaus darykloje Kanadoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Patirtis dideliame Kanados alaus darykloje po kelių Paryžiaus restoranų.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Paryžiaus viešbučių mokykla, griežtas ir aistringas klasikinės virtuvės mokymas.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Paris, Arrondissement de Bobigny, Arrondissement de Boulogne-Billancourt ir Arrondissement d'Argenteuil. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fernande vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?