Privatus virėjas Aleksandras

Sezoninė, dvasinga virtuvė, nuo ūkio iki stalo, vietiniai produktai, rafinuoti metodai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Toronto
Teikiama jūsų būste

Staigmena – BAZINIS MENIU

€ 136 € 136 svečiui
Mėgaukitės kruopščiai atrinktu staigmenų meniu, kuriame galėsite rinktis iš vieno užkandžio ir vieno pagrindinio patiekalo iš įvairių skanių patiekalų, o po to – iš įvairių desertų, tokių kaip crème brûlée, profiteroles ir lipnus karamelės pudingas.

Vietinis – MENIU „LEISKITĖS PALAIKSTOMI“

€ 164 € 164 svečiui
Mėgaukitės kuruojamu vietiniu meniu, kuriame rasite išskirtinių patiekalų iš keturių patiekalų. Pradėkite nuo vieno užkandžio – nuo pikantiškų ėriukų kukulių iki klasikinės prancūziškos svogūnų sriubos. Tęskite su pirmuoju patiekalu iš ryškių sezoninių daržovių arba šviežios cevichės. Pagrindiniam patiekalui rinkitės iš turtingo šonkaulių kepsnio ar subtilaus omaro rizoto. Baigkite dekadentišku desertu, pvz., profiteroliais arba tarte tatin.

Prancūzų – MENIU „LEISKITĖS PALAIKSTOMI“

€ 164 € 164 svečiui
Mėgaukitės rafinuota prancūziška kulinarija ir kiekvieno patiekalo metu rinkitės iš išskirtinių patiekalų. Pradėkite nuo klasikinio užkandžio, pavyzdžiui, „Escargots à la Bourguignonne“ arba „Caviar“. Pirmajam patiekalui rinkitės iš subtilaus vištienos kepenėlių putėsio arba ryškaus Ratatouille Provençale. Pagrindinis patiekalas siūlo elegantiškus variantus, tokius kaip Filet de Bœuf Rossini arba Sole Meunière. Baigkite su viską apimančiais dekadentiškais desertais, tokiais kaip Crème Brûlée ar Tarte Tatin.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alexander).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Dirbo „Michelin“ restoranuose ir 5 žvaigždučių viešbučiuose Kanadoje ir JAV.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Patirkite sezoninių, dvasingų meniu kūrimą prabangiuose Kanados ir JAV viešbučiuose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinarijos vadybos bakalauras; apmokytas geriausiuose viešbučiuose ir „Michelin“ virtuvėse Šiaurės Amerikoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Toronto, Mississauga, Brampton ir Markham. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 136 Nuo € 136 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas Aleksandras

Sezoninė, dvasinga virtuvė, nuo ūkio iki stalo, vietiniai produktai, rafinuoti metodai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Toronto
Teikiama jūsų būste
€ 136 Nuo € 136 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Staigmena – BAZINIS MENIU

€ 136 € 136 svečiui
Mėgaukitės kruopščiai atrinktu staigmenų meniu, kuriame galėsite rinktis iš vieno užkandžio ir vieno pagrindinio patiekalo iš įvairių skanių patiekalų, o po to – iš įvairių desertų, tokių kaip crème brûlée, profiteroles ir lipnus karamelės pudingas.

Vietinis – MENIU „LEISKITĖS PALAIKSTOMI“

€ 164 € 164 svečiui
Mėgaukitės kuruojamu vietiniu meniu, kuriame rasite išskirtinių patiekalų iš keturių patiekalų. Pradėkite nuo vieno užkandžio – nuo pikantiškų ėriukų kukulių iki klasikinės prancūziškos svogūnų sriubos. Tęskite su pirmuoju patiekalu iš ryškių sezoninių daržovių arba šviežios cevichės. Pagrindiniam patiekalui rinkitės iš turtingo šonkaulių kepsnio ar subtilaus omaro rizoto. Baigkite dekadentišku desertu, pvz., profiteroliais arba tarte tatin.

Prancūzų – MENIU „LEISKITĖS PALAIKSTOMI“

€ 164 € 164 svečiui
Mėgaukitės rafinuota prancūziška kulinarija ir kiekvieno patiekalo metu rinkitės iš išskirtinių patiekalų. Pradėkite nuo klasikinio užkandžio, pavyzdžiui, „Escargots à la Bourguignonne“ arba „Caviar“. Pirmajam patiekalui rinkitės iš subtilaus vištienos kepenėlių putėsio arba ryškaus Ratatouille Provençale. Pagrindinis patiekalas siūlo elegantiškus variantus, tokius kaip Filet de Bœuf Rossini arba Sole Meunière. Baigkite su viską apimančiais dekadentiškais desertais, tokiais kaip Crème Brûlée ar Tarte Tatin.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alexander).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Dirbo „Michelin“ restoranuose ir 5 žvaigždučių viešbučiuose Kanadoje ir JAV.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Patirkite sezoninių, dvasingų meniu kūrimą prabangiuose Kanados ir JAV viešbučiuose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinarijos vadybos bakalauras; apmokytas geriausiuose viešbučiuose ir „Michelin“ virtuvėse Šiaurės Amerikoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Toronto, Mississauga, Brampton ir Markham. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?