Privati virėja Chantal
Valensijos, ryžių patiekalai, paelija, tradiciniai, amatininkų, sezoniniai, jūros gėrybės, veganiški.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Malaga
Teikiama jūsų būste
Vegetariška arba veganiška paelija
€ 80 € 80 svečiui
Pagarba Viduržemio jūros sodui. Ryžiai su sezoninėmis daržovėmis – pipirais, artišokais, cukinijomis, šparagais, grybais – virti daržovių sultinyje su aromatinėmis žolelėmis. Šviesus, spalvingas ir pilnas gyvybės.
Ispaniškos tapos
€ 85 € 85 svečiui
Mes atnešame Viduržemio jūrą prie jūsų stalo su aistra ir siela: šviežios jūros gėrybės, ryškios daržovės ir naminiai desertai. Kiekvienas meniu sujungia tradicijas ir kūrybiškumą, siūlydamas autentišką jūros skonį, saulę ir namų šilumą // Mes atnešame Viduržemio jūrą prie jūsų stalo su aistra ir siela: šviežios jūros gėrybės, ryškios daržovės ir naminiai desertai. Kiekviename meniu dera tradicijos ir kūrybiškumas, siūlantis autentišką jūros skonį, saulę ir namų šilumą.
Valensijos paelija
€ 95 € 95 svečiui
Originalus valensietiškas patiekalas. Pagamintas iš vištienos, triušienos, garrofó ir šviežių daržovių, lėtai verdamas ant gyvos ugnies su naminio sultinio ir šafrano prieskoniais. Tai atspindi autentišką Valensijos sodo skonį ir šeimos sekmadienio tradicijas.
Juodieji ryžiai
€ 100 € 100 svečiui
Medus ir juodieji ryžiai, nudažyti kalmarų rašalu. Jo skonis intensyvus ir gilus, su sepijos, krevečių gabalėliais ir alioli prieskoniu, kuris sustiprina jo jūrinį charakterį. Neatsispiriamas vaizdinis ir gastronominis potyris.
Specialūs mišrūs ryžiai
€ 110 € 110 svečiui
Puiki pusiausvyra tarp jūros ir kalnų. Jame dera švelni vištiena, jūros gėrybės, daržovės ir sultinys, kurio intensyvus skonis sujungia visus ingredientus. Jis universalus, gausus ir patinka visiems gomuriams.
Jūros gėrybių paelija
€ 120 € 120 svečiui
Viduržemio jūros skonių sprogimas. Su krevetėmis, midijomis, kalmarais ir intensyviu žuvies pagrindu ši paelja sujungia jūros gaivumą su tobulu ryžių skoniu. Aromatingas, sultingas ir su tuo druskingu prisilietimu, primenančiu pajūrį.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Chantal).
Mano kvalifikacija
10 metų patirtis
5+ metų patirties gaminant naminius, pritaikytus meniu; Valensijos ryžių patiekalų ekspertas.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Specializuojasi įvairių valensiškų paelijų su kūrybiniais ir klasikiniais receptais.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Išmoko gaminti šeimos virtuvėje, naudodamas tradicinius Valensijos metodus.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Malaga, Marbelja, Michasas ir Fuengirola. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Chantal vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 80 Nuo € 80 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?







