Privatus virėjas Anthony

Maitinimas, maisto rinkiniai, kepiniai, vietiniai produktai, įvairių virtuvių patiekalai, švieži ingredientai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Toronto
Teikiama jūsų būste

Meksikietiškas blyksnis

€ 99 € 99 svečiui
Patirkite ryškius Meksikos skonius su mūsų „Mexican Flare“ meniu. Pradėkite nuo traškių meksikietiškų kukurūzų tešlos puodelių arba keptų wonton takų, pripildytų jautienos ir rūkytų grybų. Mėgaukitės takų baru su marinuota mėsa ir tradiciniais patiekalais. Baigsite su čuro dubenėliais, pripildytais tekilos-vanilės laimo ledais ir dulce de leche.

Itališkas stilius

€ 112 € 112 svečiui
Patirkite Italijos esmę su pirmųjų patiekalų pasirinkimu, kuriame yra trumais pagardintas rizotas arba marinuoti skrudinti pipirai ant žolelių ožkos sūrio krostini. Pagrindinis patiekalas – subtilus „Halibut al Cartoccio“ su sezoninėmis daržovėmis ir sviestu su česnakais ir citrina. Baigkite vakarą su desertais: imbieriniu tiramisu ir limoncello panna cotta su granatų coulis.

Prancūziškas stilius

€ 112 € 112 svečiui
Patirkite rafinuotą prancūzišką skonį su subtiliu lašišos gravlakso užkandžiu, po kurio seka sodrūs sviestinių moliūgų kroketai su šernienos šonine. Pagrindinis patiekalas – vištiena su grijeru ir panceta, o desertui – klasikinis aviečių ir vanilės „Mille Feuilles“ desertas.

Japoniško stiliaus

€ 137 € 137 svečiui
Patirkite visišką japonišką skonį su viską apimančiu meniu, kuriame yra šviežių austrių ir sashimi bokštų. Pirmojo patiekalo metu mėgaukitės įvairiais tempura, krevetėmis ir gyoza. Pagrindiniai patiekalai yra kiauliena su džiūvėsėliais, ramen sriuba ir jautiena su kario padažu. Baigkite įvairiais desertais, tokiais kaip kokosų ryžių pudingas, „Mille feuilles“ ir žaliosios arbatos ledai.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Anthony).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
13 metų patirtis
13 metų maisto pramonėje; įkūrėjas Kennedy Catering Corp, privatūs, renginiai, vestuvės.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Įkūrė „Kennedy Catering Corp“, bendradarbiauja su vietiniais ūkininkais ir tiekėjais.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Pradėjau gaminti namuose būdama 8 metų; mokėsi Humber koledže, pramonės metai.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Toronto, Mississauga, Brampton ir Vaughan. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 99 Nuo € 99 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas Anthony

Maitinimas, maisto rinkiniai, kepiniai, vietiniai produktai, įvairių virtuvių patiekalai, švieži ingredientai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Toronto
Teikiama jūsų būste
€ 99 Nuo € 99 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Meksikietiškas blyksnis

€ 99 € 99 svečiui
Patirkite ryškius Meksikos skonius su mūsų „Mexican Flare“ meniu. Pradėkite nuo traškių meksikietiškų kukurūzų tešlos puodelių arba keptų wonton takų, pripildytų jautienos ir rūkytų grybų. Mėgaukitės takų baru su marinuota mėsa ir tradiciniais patiekalais. Baigsite su čuro dubenėliais, pripildytais tekilos-vanilės laimo ledais ir dulce de leche.

Itališkas stilius

€ 112 € 112 svečiui
Patirkite Italijos esmę su pirmųjų patiekalų pasirinkimu, kuriame yra trumais pagardintas rizotas arba marinuoti skrudinti pipirai ant žolelių ožkos sūrio krostini. Pagrindinis patiekalas – subtilus „Halibut al Cartoccio“ su sezoninėmis daržovėmis ir sviestu su česnakais ir citrina. Baigkite vakarą su desertais: imbieriniu tiramisu ir limoncello panna cotta su granatų coulis.

Prancūziškas stilius

€ 112 € 112 svečiui
Patirkite rafinuotą prancūzišką skonį su subtiliu lašišos gravlakso užkandžiu, po kurio seka sodrūs sviestinių moliūgų kroketai su šernienos šonine. Pagrindinis patiekalas – vištiena su grijeru ir panceta, o desertui – klasikinis aviečių ir vanilės „Mille Feuilles“ desertas.

Japoniško stiliaus

€ 137 € 137 svečiui
Patirkite visišką japonišką skonį su viską apimančiu meniu, kuriame yra šviežių austrių ir sashimi bokštų. Pirmojo patiekalo metu mėgaukitės įvairiais tempura, krevetėmis ir gyoza. Pagrindiniai patiekalai yra kiauliena su džiūvėsėliais, ramen sriuba ir jautiena su kario padažu. Baigkite įvairiais desertais, tokiais kaip kokosų ryžių pudingas, „Mille feuilles“ ir žaliosios arbatos ledai.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Anthony).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
13 metų patirtis
13 metų maisto pramonėje; įkūrėjas Kennedy Catering Corp, privatūs, renginiai, vestuvės.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Įkūrė „Kennedy Catering Corp“, bendradarbiauja su vietiniais ūkininkais ir tiekėjais.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Pradėjau gaminti namuose būdama 8 metų; mokėsi Humber koledže, pramonės metai.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Toronto, Mississauga, Brampton ir Vaughan. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?