Privatus virėjas Joshua
Sveika, ekologiška, daugiakultūrė, iš vietinių ingredientų, maistinga virtuvė.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Edwards
Teikiama jūsų būste
Gore Range pusryčiai
€ 150 € 150 svečiui
Mėgaukitės pilnais pusryčiais su jogurto parfe su šviežiomis uogomis ir vietiniu medumi, sotiu Denverio omletu su rūkytu šonine ir naminių bulvių gruzdintinėmis, traškiu keptu vištiena ir vafliu su klevų sirupu bei gaivinančiais šviežiais vaisiais.
Vakarienė Kolorado kepsnių restorane
€ 256 € 256 svečiui
Mėgaukitės pilnaverčiu Kolorado kepsnių namų patiekalų rinkiniu, pradedant nuo gausios sūrio ir mėsos užkandžių lentos. Pirmam patiekalui rinkitės prancūzišką svogūnų sriubą arba šviežias kapotas salotas. Pagrindiniam patiekalui rinkitės balzamiko šoninį kepsnį arba keptą bizono juostelę, o po to – dekadentišką šokolado-espreso crème brûlée desertą arba šiltą šokoladinį sausainį su ledais.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Josh).
Mano kvalifikacija
30 metų patirtis
35 metai kulinarinio valdymo; dirbo CO, NV, OR; orientuotas į svetingumą.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Dirbau „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintose, „James Beard“ apdovanojimus pelniusiose vietose ir 5 žvaigždučių viešbučiuose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Iš mamos išmokau gaminti maistą. Turiu didelę kulinarinę patirtį.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Edwards, Gypsum, Eagle ir Avon. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 150 Nuo € 150 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?



