Privatus virėjas – Žydrasis Krantas

Autentiška, lengva, sveika, dosni, sezoninė, vietinių produktų virtuvė.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Nica
Teikiama jūsų būste

Prancūziškas įkvėpimas

€ 230 € 230 svečiui
Pasinerkite į bistronominį kulinarinį pasaulį, kuriame pabrėžiami švieži pakrantės skoniai ir rafinuoti patiekalai.

Viduržemio jūros esencijos

€ 250 € 250 svečiui
Subalansuota kulinarinė patirtis, apimanti gastronominius subtilumus ir sodrius skonius, išreikšta keturiais elegantiškais etapais, išryškinančiais Viduržemio jūros skonius.

Italų esencija

€ 300 € 300 svečiui
Atraskite šiltą ir rafinuotą itališkos virtuvės pasaulį, kuriame kiekvienas patiekalas kviečia pasimėgauti šios simbolinės šalies kulinarinių tradicijų elegancija ir turtingumu.

Rivjeros esmė

€ 300 € 300 svečiui
Atraskite ir mėgaukitės žymiaisiais patiekalais ir ypatybėmis, dėl kurių Prancūzijos Rivjera išgarsėjo

Rudens skoniai

€ 350 € 350 svečiui
Mėgaukitės rafinuota kulinarine kelione, kurioje atsiskleis Viduržemio jūros regiono skanumynai ir subtilūs skoniai

Gastronomijos meniu

€ 400 € 400 svečiui
Rafinuota šešių patiekalų kulinarinė kelionė, kurioje sezoniniai produktai, tikslus maisto gaminimas ir subtilūs deriniai atskleidžia rafinuotą, modernią ir kūrybingą gurmanų virtuvę
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Petru-Celinu).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
5 metų patirtis
Dirbau prabangiuose restoranuose, tada ketverius metus dirbau gastronomijos virėju Korsikoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
4 metus valdė gastronominio restorano virtuves Korsikoje.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi pas „Michelin“ virėjus Korsikoje ir prestižinėse kulinarijos mokyklose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Nica, Monakas, Mentonas ir Beausoleil. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Galima gestų kalba

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Petru-Celinu vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 230 Nuo € 230 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas – Žydrasis Krantas

Autentiška, lengva, sveika, dosni, sezoninė, vietinių produktų virtuvė.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Nica
Teikiama jūsų būste
€ 230 Nuo € 230 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Prancūziškas įkvėpimas

€ 230 € 230 svečiui
Pasinerkite į bistronominį kulinarinį pasaulį, kuriame pabrėžiami švieži pakrantės skoniai ir rafinuoti patiekalai.

Viduržemio jūros esencijos

€ 250 € 250 svečiui
Subalansuota kulinarinė patirtis, apimanti gastronominius subtilumus ir sodrius skonius, išreikšta keturiais elegantiškais etapais, išryškinančiais Viduržemio jūros skonius.

Italų esencija

€ 300 € 300 svečiui
Atraskite šiltą ir rafinuotą itališkos virtuvės pasaulį, kuriame kiekvienas patiekalas kviečia pasimėgauti šios simbolinės šalies kulinarinių tradicijų elegancija ir turtingumu.

Rivjeros esmė

€ 300 € 300 svečiui
Atraskite ir mėgaukitės žymiaisiais patiekalais ir ypatybėmis, dėl kurių Prancūzijos Rivjera išgarsėjo

Rudens skoniai

€ 350 € 350 svečiui
Mėgaukitės rafinuota kulinarine kelione, kurioje atsiskleis Viduržemio jūros regiono skanumynai ir subtilūs skoniai

Gastronomijos meniu

€ 400 € 400 svečiui
Rafinuota šešių patiekalų kulinarinė kelionė, kurioje sezoniniai produktai, tikslus maisto gaminimas ir subtilūs deriniai atskleidžia rafinuotą, modernią ir kūrybingą gurmanų virtuvę
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Petru-Celinu).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
5 metų patirtis
Dirbau prabangiuose restoranuose, tada ketverius metus dirbau gastronomijos virėju Korsikoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
4 metus valdė gastronominio restorano virtuves Korsikoje.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi pas „Michelin“ virėjus Korsikoje ir prestižinėse kulinarijos mokyklose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Nica, Monakas, Mentonas ir Beausoleil. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Galima gestų kalba

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Petru-Celinu vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?