Privatus virėjas Eduardo

Meksikietiška virtuvė, įvairių virtuvių patiekalai ir kūrybingi kulinariniai potyriai su aistra.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Long Byčas
Teikiama jūsų būste

Prabangus pakrantės būstas

€ 217 € 217 svečiui
Įkvėptas rafinuotų Kalifornijos pakrantės skonių, šis meniu derina elegantiškas jūros gėrybes ir lėtai troškintą klasiką su švariais, moderniais patiekalais. Kiekvienas patiekalas, pagamintas iš vietinių ir sezoninių produktų, išsiskiria šviežumu, skoniu ir harmonija. Pagrindinis patiekalas – firminis duetas, kurį sudaro minkštos troškintos trumposios šonkaulės ir puikiai apkepti šukutės ant šilko spalvos kalafiorių tyrės, užbaigtos sodriu jus ir glazūruotomis daržovėmis.

Gaivus ir elegantiškas

€ 217 € 217 svečiui
Šis meniu sukurtas atsižvelgiant į šviežias tekstūras, ryškias spalvas ir švelnius, išraiškingus skonius. Ryškios spalvos salotos iš įvairių žalumynų, obuolių, pekano riešutų ir mėlynojo sūrio suteikia saldumo ir traškumo, pagardintos ryškiu baltuoju balzamiko ir braškių salotų padažu. Pagrindinis patiekalas – švelniai apkeptas šviežiai pagautas laukinis grybas, patiektas su šiltu, žemišku grybų rizotu, apibarstytu parmezanu. Vakaras baigiasi švelnia vanilės panna cotta su uogų padažu.

Azija be sienų

€ 217 € 217 svečiui
Patirkite Azijos skonių derinį su teriyaki vištienos salotų suktinukais, tradicine japoniška miso sriuba ir Niujorko kepsniu su tajų stiliaus makaronais. Užbaikite valgį įvairiais desertais, įskaitant sūrio pyragą, žaliosios arbatos mėtų pyragaičius ir tajų kokosų tapioką.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Eduardo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
10 metų patirties geriausiuose viešbučiuose, įskaitant „Ritz-Carlton“ ir „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintas vietas,
Svarbiausi karjeros įvykiai
Atidarytas „Cholos BKK“ – populiariausia meksikietiško maisto vieta Bankoke.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi gaminti įvairiose virtuvėse visame pasaulyje, įvaldydama kulinarinius stilius.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Long Byčas, Anaheimas, Santa Ana ir Irvinas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 217 Nuo € 217 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas Eduardo

Meksikietiška virtuvė, įvairių virtuvių patiekalai ir kūrybingi kulinariniai potyriai su aistra.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Long Byčas
Teikiama jūsų būste
€ 217 Nuo € 217 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Prabangus pakrantės būstas

€ 217 € 217 svečiui
Įkvėptas rafinuotų Kalifornijos pakrantės skonių, šis meniu derina elegantiškas jūros gėrybes ir lėtai troškintą klasiką su švariais, moderniais patiekalais. Kiekvienas patiekalas, pagamintas iš vietinių ir sezoninių produktų, išsiskiria šviežumu, skoniu ir harmonija. Pagrindinis patiekalas – firminis duetas, kurį sudaro minkštos troškintos trumposios šonkaulės ir puikiai apkepti šukutės ant šilko spalvos kalafiorių tyrės, užbaigtos sodriu jus ir glazūruotomis daržovėmis.

Gaivus ir elegantiškas

€ 217 € 217 svečiui
Šis meniu sukurtas atsižvelgiant į šviežias tekstūras, ryškias spalvas ir švelnius, išraiškingus skonius. Ryškios spalvos salotos iš įvairių žalumynų, obuolių, pekano riešutų ir mėlynojo sūrio suteikia saldumo ir traškumo, pagardintos ryškiu baltuoju balzamiko ir braškių salotų padažu. Pagrindinis patiekalas – švelniai apkeptas šviežiai pagautas laukinis grybas, patiektas su šiltu, žemišku grybų rizotu, apibarstytu parmezanu. Vakaras baigiasi švelnia vanilės panna cotta su uogų padažu.

Azija be sienų

€ 217 € 217 svečiui
Patirkite Azijos skonių derinį su teriyaki vištienos salotų suktinukais, tradicine japoniška miso sriuba ir Niujorko kepsniu su tajų stiliaus makaronais. Užbaikite valgį įvairiais desertais, įskaitant sūrio pyragą, žaliosios arbatos mėtų pyragaičius ir tajų kokosų tapioką.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Eduardo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
10 metų patirties geriausiuose viešbučiuose, įskaitant „Ritz-Carlton“ ir „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintas vietas,
Svarbiausi karjeros įvykiai
Atidarytas „Cholos BKK“ – populiariausia meksikietiško maisto vieta Bankoke.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi gaminti įvairiose virtuvėse visame pasaulyje, įvaldydama kulinarinius stilius.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Long Byčas, Anaheimas, Santa Ana ir Irvinas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?