Šefas John DeLucie: sekmadienio pagrindai x CookUnity
Žymus Niujorko restoranų savininkas ir virėjas John DeLucie nustato naują klasikinių patiekalų standartą, įkvėptą Europos ir perduodamų iš kartos į kartą šeimos receptų.
Teikia CookUnity: maisto pristatymas iš apdovanojimus pelniusių virėjų
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Los Andželas
Teikiama jūsų būste
Mažai angliavandenių turintys pietūs
€ 39 € 39 svečiui
4 prekės. Jei norite greito, sotaus ir skanaus patiekalo, šis rinkinys kaip tik jums – mamos mėsos kukuliai (naminis marinaro padažas su aštriomis dešrelėmis), graikiškos salotos (šviežios daržovės, žaliosios alyvuogės ir trupintas fetos sūris). Įeina 2 kiekvieno daikto.
Makaronų vakarėlis
€ 52 € 52 svečiui
4 patiekalai. Jūsų laukia jaukus ir paguodos kupinas patiekalas – mamos sekmadienio rigatoni (autentiškas tradicinis sekmadienio padažas, kokį gamindavo močiutė, su minkštais pikantiškais kotletais, autentišku marinara padažu ir aštria itališka kiaulienos dešra), papardelė su kiaulienos ragu (sodri kiaulienos mentė, lėtai troškinta, kol subyra, su pomidorais, morkomis, svogūnais ir salierais, sukurianti sodrų ir sodrų padažą).Patiekta su plačiais ir šilkiniais pappardelle makaronais).
Įskaičiuoti 2 kiekvieno patiekalo porcijos.
Mamos sekmadieniniai rigatonai
€ 52 € 52 svečiui
4 patiekalai. Autentiškas tradicinės sekmadienio vakarienės padažas, kokį gamindavo močiutė, su minkštais pikantiškais mėsos kukuliais, aštriu autentišku marinara padažu ir aštria itališka kiaulienos dešra.
Įskaičiuoti 4 mamos sekmadienio rigatoni patiekalai.
Pappardelle su kiaulienos ragu
€ 52 € 52 svečiui
4 patiekalai. Soti ir tvirta padažo masė iš troškintos iki minkštumo kiaulienos peties su pomidorais, morkomis, svogūnais ir salierais. Patiekta su plačiais ir šilkiniais pappardelle makaronais.
Įskaičiuoti 4 „Pappardelle“ su kiaulienos ragu patiekalai.
Viduržemio jūros mišinys
€ 73 € 73 svečiui
8 patiekalai. Dalinimuisi skirti pagrindiniai patiekalai, kurių norėsite dar kartą – Penne a la Vodka (stulbinamai paprastas kreminis padažas su bazilikais ir Grana Padano sūriu), mamos kukuliai (naminis marinara padažas, pagardintas aštria dešra), graikiškos salotos (šviežios daržovės, žaliosios alyvuogės ir trupintas fetos sūris), kreminis Kahlua Tiramisu (minkšti, purūs sausainiai su aksominiu maskarponės sūriu ir žiupsneliu kakavos miltelių).Įeina 2 kiekvieno daikto.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (CookUnity).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Žinoma dėl rafinuoto komforto maisto ir europietiškų įtakų
Svarbiausi karjeros įvykiai
Vadovauja žymiems Niujorko restoranams
Įskaitant „The Waverly Inn“, „Ambra“ ir „Empire Diner“.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Naujosios kulinarinio meno mokyklos absolventas
Tobulinosi Prancūzijoje ir Italijoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Los Andželas, Pearblossom, Avalon ir Acton. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 4 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 39 Nuo € 39 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?






