Privatus virėjas Pierre-Yves

Įvairi virtuvė, gastronomija, viešbučiai, jachtų virtuvė.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Arrondissement of Grasse
Teikiama jūsų būste

Voyage Gourmand

€ 100 € 100 svečiui
Egzotiški skoniai, kontrastingos tekstūros ir pusiausvyra tarp saldžių, pikantiškų ir aštrių skonių sukuria šią visapusišką jutiminę patirtį.

Viduržemio jūros regiono prestižinis meniu

€ 115 € 115 svečiui
Saulėta kelionė tarp citrusinių vaisių gaivumo, Provanso žolelių aromato ir Viduržemio jūros produktų saldumo.

Grįžimas iš turgaus

€ 120 € 120 svečiui
Skoniai sukurti vietoje pagal turimus produktus, atsižvelgiant į sezonus ir galimus pageidavimus
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Pierre-Yves).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
25 metų patirtis
26 metai 4* viešbučių versle, „Michelin“ žvaigždutės ir jachtos 10 metų.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Darbas „Michelin“ žvaigždučių restoranuose ir privačiose jachtose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokymasis daugiausia Beaulieu rezervate, įvairus mokymasis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arrondissement of Grasse, Sanremas, Ventimiglia ir Bordighera. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Pierre-Yves vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 100 Nuo € 100 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas Pierre-Yves

Įvairi virtuvė, gastronomija, viešbučiai, jachtų virtuvė.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Arrondissement of Grasse
Teikiama jūsų būste
€ 100 Nuo € 100 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Voyage Gourmand

€ 100 € 100 svečiui
Egzotiški skoniai, kontrastingos tekstūros ir pusiausvyra tarp saldžių, pikantiškų ir aštrių skonių sukuria šią visapusišką jutiminę patirtį.

Viduržemio jūros regiono prestižinis meniu

€ 115 € 115 svečiui
Saulėta kelionė tarp citrusinių vaisių gaivumo, Provanso žolelių aromato ir Viduržemio jūros produktų saldumo.

Grįžimas iš turgaus

€ 120 € 120 svečiui
Skoniai sukurti vietoje pagal turimus produktus, atsižvelgiant į sezonus ir galimus pageidavimus
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Pierre-Yves).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
25 metų patirtis
26 metai 4* viešbučių versle, „Michelin“ žvaigždutės ir jachtos 10 metų.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Darbas „Michelin“ žvaigždučių restoranuose ir privačiose jachtose.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokymasis daugiausia Beaulieu rezervate, įvairus mokymasis.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arrondissement of Grasse, Sanremas, Ventimiglia ir Bordighera. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Pierre-Yves vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?