Privati virėja Astrid
gerovė, maisto dizainas, kulinarinė technika, kūrybiškumas, gastronomija
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Torre del Mar
Teikiama jūsų būste
Nuostabūs vėlyvieji pusryčiai
€ 30 € 30 svečiui
Mėgaukitės nuostabiais priešpiečiais su sezoniniais vaisiais, įvairiausiais kiaušiniais, prancūzišku omletu ir kiaušiniais Benedikto padaže. Taip pat įskaičiuota: rauginta duona su riešutais, kava ir arbata, skanūs desertai, tokie kaip raudonųjų vaisių trupiniai, čijos pudingas su naminiais uogienėmis ir papajos bei kario humusas.
Klasikinis srautas
€ 40 € 40 svečiui
Mėgaukitės klasikiniu meniu: pradžiai – Genujos salotos, pirmasis patiekalas – kapričių baklažanai, pagrindinis patiekalas – Viduržemio jūros dorada ir desertas – laiminga panna cotta. Viskas, ko reikia, kad galėtumėte mėgautis visais patiekalais.
Laimingų švenčių
€ 45 € 45 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 54
1 variantas: kalakutiena pagal skonį arba pagal firminį receptą
2- Pato delux
3- įdaryta nugarinė
Vegui Love
€ 50 € 50 svečiui
Mėgaukitės augaliniu maistu su „Vegui Love“: azijietišku humusu kaip užkandžiu, ryžiais su grybais ir petražolėmis kaip pirmuoju patiekalu, žaliųjų avinžirnių kario kaip pagrindiniu patiekalu ir skaniu kokosų ir avokadų pyragu desertui. Viskas įskaičiuota į subalansuotą ir skanų maistą.
Delia de Mar
€ 60 € 60 svečiui
Atraskite „Naują paradigmą“ su unikaliu pasirinkimu: pasirinkite užkandį, mėgaukitės pirmuoju patiekalu, pagrindiniu patiekalu ir desertu, kurie kruopščiai paruošti, kad pasiūlytų pilną ir skanią kulinarinę patirtį.
Nauja paradigma
€ 100 € 100 svečiui
Mėgaukitės nauja gastronomine paradigma su visapusiška patirtimi: „Gillardeau“ austrė su „yuzu“ perlais ir džino bei toniko putomis, raudonųjų krevečių karpačo su šerio salotomis ir švelniais daiginiais, keptas otas su šampano sviestu ir upėtakių ikrais, o pabaigai – pasiflorų kremas su kokosų traškučiais ir valgomu aukso milteliais.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Astrid).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Dirbau Laroc Estepona, Bo Banus, Hotel Higuerón, Gran Hotel Miramar, La Cabane.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Kuriu gastronominius potyrius prekiniams ženklams ir sveikatingumo renginiams.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Laimėjau pusę stipendijos Madrido Cordón Blue, bet mano patirtis pagrįsta mano kelione...
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Malaga, Torre del Mar, Vélez-Málaga ir Sierra de las Nieves. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Astrid vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 30 Nuo € 30 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?







