Tvarus stalas, kurį paruošė virėjas Andria
Aš pasakoju savo gyvenimo patirtį per maistą, naudodamas metodus, kurie išryškina ir išsaugo geriausius kiekvieno sezono dalykus, kurdami drąsius skonius ant tradicijų pagrindo.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Siatlas
Teikiama jūsų būste
Desertai
€ 18
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 104
Rinkitės iš tamsaus šokolado ir kraujo apelsinų putės arba mėlynų kukurūzų pyrago su skrudintų kukurūzų ledais. Šalti desertai pristatomi į jūsų namus, kad galėtumėte jais mėgautis bet kuriuo viešnagės metu, nesvarbu, ar rengiate vakarienę, ar tiesiog norite paskanauti
Rankų darbo gnocchi
€ 44
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 216
Švieži, rankų darbo gnocchi su įvairiais padažais, įskaitant šernienos ragū arba sezoninių daržovių (t. y., sviestinių moliūgų, rudojo sviesto ir šalavijų). Patiekite su sezoninėmis salotomis, pvz., burokėlių karpačiu ar vasarinėmis žalumynomis, ir kaimiška česnakine duona. Tai galima paruošti didelei grupei ir mėgautis bet kuriuo viešnagės metu.
Empanados tuzinas
€ 52
Rankų darbo chorizo picadillo empanados su escabeche ir šviežiomis salsomis. Puikiai tinka vakarėliams, greitam pavalgiui ar užkandžiams keliaujant
Carnitas
€ 65
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 276
Šis patiekalas puikiai tinka vakarėliui arba juo galima mėgautis viešnagės metu, kaip pusryčiais arba takais keliaujant. Lėtai troškinta vietinė kiauliena, šviežiai pagamintos ne genetiškai modifikuoto kukurūzo tortilijos, ryžiai, pupelės, escabeche, salsos ir, žinoma, kalendra, svogūnai ir žaliosios citrinos.
Ramusio vandenyno jūros gėrybių lėkštė
€ 108
Patirkite Ramiojo vandenyno šiaurės vakarus per jūros objektyvą. Leiskite man pasirinkti iš geriausių vietovės žuvų pardavėjų, kad parodyčiau, kas išeina iš vandens! Šis patiekalas – tai geriausių geriausiųjų rinkinys, įskaitant žuvį, vėžiagyvius, keptas bulves, pankolių salotas, keptą duoną ir citrinų aioli. Šis tikrai padarys įspūdį!
Šventinės lėkštės
€ 130
Siūlome individualius vakarėlių patiekalus iš šaltos vytintos mėsos, sūrio ir priedų iki salsos barų su šviežiomis tostadomis, turkiškų kepsnių, vegetariškų patiekalų ir kt. Mielai patenkinsime mitybos ir tarptautinio stiliaus pageidavimus. Kiekvienas stalas skirtas maždaug 5–7 svečiams.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Andria).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
Virėjas, Café Cultivo savininkas Ostine, Teksase. Sezoninės salsos, vietoje užaugintos čili paprikos
Svarbiausi karjeros įvykiai
Gavo garbingą paminėjimą 2014 m. Ostino aštriųjų padažų festivalyje
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Daugiau nei 15 metų patirtis dirbant su vienais geriausių virėjų valstijose
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Siatlas, Issaquah, Takoma ir Marysville. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 52
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?







