Rafinuoti patiekalai, pagaminti su meile, šefas Alvarez

Esu įvairių virtuvių mėgėjas, man patinka gaminti žmonėms, kurie mėgsta gerą maistą ir nori patirti naujų įspūdžių
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Pavijos provincija
Teikiama jūsų būste

Mėsos lėkštės

€ 85 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Atraskite išskirtinę mėsos degustaciją, kurioje mėsa yra pagrindinis kiekvieno patiekalo veikėjas. Tik švieži produktai, atrinkti iš tvariai ūkininkaujančių ūkių: rinktiniai jautienos, veršienos, ėrienos ir kiaulienos gabalai, apdoroti išskirtiniais būdais. Nuo brandinimo sausai iki gaminimo vakuume, nuo lėto rūkymo iki atvirkštinio kepimo ant grotelių – kiekvienas kąsnis sustiprina natūralią tekstūrą, sultingumą ir aromatą. Juslinė kelionė rafinuotiems gomuriams, kur žaliavos susitinka su meistrišku meistriškumu.

Žuvies patiekalai

€ 110 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Pasinerkite į išskirtinį tik žuvies, ką tik iš jūros, degustavimą. Žalio mėlynojo tuno tartaras su citrininiu citrinmedžiu, garuose virtos raudonosios krevetės su jūros dumbliais, šaltai rūkytas gauruotasis beriksas, miso marinuota ir ant grotelių kepta skumbrė. Rafinuoti metodai: molekulinis sevičė, mažos temperatūros sous-vide gaminimas, džiovinimas intensyviam umami skoniu. Kiekvienas patiekalas sustiprina grynumą, skonį ir aksominę tekstūrą. Pagarba tvariai žvejybai, skoniui, ieškančiam vandenyno elegancijos.

Michelin žvaigždės kostiumas

€ 180 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
8 patiekalų simfonija elegancijos šventykloje. Puikios žaliavos – trumai, ikrai – šokis su avangardinėmis technikomis: sferifikacija, fermentacija, žolelių garinimas. Kiekvienas patiekalas yra tarsi paveikslas: mėlynas omaras rūkytų vėžiagyvių sultinyje, balandis su vin santo redukcija. Nepriekaištingas aptarnavimas, tylus kambarys, reti vyno deriniai. Viskas viename: skonis, vaizdas ir emocijos susilieja į gryną kulinarinį meną.

Suši vakarėlis

€ 200 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Gurmaniškas sušių meniu: 12 nigiri ir firminis omakase su laukine žuvimi iš Tsukiji ir Hokaido. 7 dienų brandinto otoro nigiri, ikura marinuotas rūkytame daši, kreminis uni ant bambuku garintų Koshihikari ryžių. Metodai: deginimas binchotan anglimi, brandinimą su dumbliais, milimetriniai rankiniai pjūviai. Firminis suktinukas su kepta wagyu jautiena ir juodaisiais trumais. Sakės derinimas iš mikropartių. Japoniškas grynumas, pakylėtas iki šiuolaikinės prabangos, tikslumo ir umami ritualo

Jūra ir kalnai

€ 250 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Super gurmanų jūros ir kalnų meniu: 10 patiekalų, kurie sujungia bedugnę ir viršūnę. Gillardeau austrės su kalnų pušies želė; kepta šukutė su baravykų kremu; mėlynas omaras su kiaukutinių bisque su baltais Alba trumais; A5 wagyu su raudonais krevetėmis ir vin jaune redukcija. Technikos: sous-vide, šaltas rūkymas, kalnų sultinio sferifikacija. Laukinės žuvys ir kilnūs mėsos gaminiai susilieja į umami harmonijas. Alpių ir jūros vynų derinimas. Fusion elegancija, kur žemė ir jūra tampa poezija.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fernando).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Keletą metų gaminau maistą įžymybėms ir modeliams
Svarbiausi karjeros įvykiai
Rašau žurnalui „Medium“ ir išleidau knygą „Secretos de Chef“
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Turiu 2 instruktoriaus diplomus, o 2018 m. buvau išrinktas geriausiu Maltos virėju
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Pavijos provincija ir Novaros provincija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Galima gestų kalba

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fernando vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 85 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Rafinuoti patiekalai, pagaminti su meile, šefas Alvarez

Esu įvairių virtuvių mėgėjas, man patinka gaminti žmonėms, kurie mėgsta gerą maistą ir nori patirti naujų įspūdžių
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Pavijos provincija
Teikiama jūsų būste
€ 85 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Nemokamas atšaukimas

Mėsos lėkštės

€ 85 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Atraskite išskirtinę mėsos degustaciją, kurioje mėsa yra pagrindinis kiekvieno patiekalo veikėjas. Tik švieži produktai, atrinkti iš tvariai ūkininkaujančių ūkių: rinktiniai jautienos, veršienos, ėrienos ir kiaulienos gabalai, apdoroti išskirtiniais būdais. Nuo brandinimo sausai iki gaminimo vakuume, nuo lėto rūkymo iki atvirkštinio kepimo ant grotelių – kiekvienas kąsnis sustiprina natūralią tekstūrą, sultingumą ir aromatą. Juslinė kelionė rafinuotiems gomuriams, kur žaliavos susitinka su meistrišku meistriškumu.

Žuvies patiekalai

€ 110 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Pasinerkite į išskirtinį tik žuvies, ką tik iš jūros, degustavimą. Žalio mėlynojo tuno tartaras su citrininiu citrinmedžiu, garuose virtos raudonosios krevetės su jūros dumbliais, šaltai rūkytas gauruotasis beriksas, miso marinuota ir ant grotelių kepta skumbrė. Rafinuoti metodai: molekulinis sevičė, mažos temperatūros sous-vide gaminimas, džiovinimas intensyviam umami skoniu. Kiekvienas patiekalas sustiprina grynumą, skonį ir aksominę tekstūrą. Pagarba tvariai žvejybai, skoniui, ieškančiam vandenyno elegancijos.

Michelin žvaigždės kostiumas

€ 180 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
8 patiekalų simfonija elegancijos šventykloje. Puikios žaliavos – trumai, ikrai – šokis su avangardinėmis technikomis: sferifikacija, fermentacija, žolelių garinimas. Kiekvienas patiekalas yra tarsi paveikslas: mėlynas omaras rūkytų vėžiagyvių sultinyje, balandis su vin santo redukcija. Nepriekaištingas aptarnavimas, tylus kambarys, reti vyno deriniai. Viskas viename: skonis, vaizdas ir emocijos susilieja į gryną kulinarinį meną.

Suši vakarėlis

€ 200 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Gurmaniškas sušių meniu: 12 nigiri ir firminis omakase su laukine žuvimi iš Tsukiji ir Hokaido. 7 dienų brandinto otoro nigiri, ikura marinuotas rūkytame daši, kreminis uni ant bambuku garintų Koshihikari ryžių. Metodai: deginimas binchotan anglimi, brandinimą su dumbliais, milimetriniai rankiniai pjūviai. Firminis suktinukas su kepta wagyu jautiena ir juodaisiais trumais. Sakės derinimas iš mikropartių. Japoniškas grynumas, pakylėtas iki šiuolaikinės prabangos, tikslumo ir umami ritualo

Jūra ir kalnai

€ 250 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 600
Super gurmanų jūros ir kalnų meniu: 10 patiekalų, kurie sujungia bedugnę ir viršūnę. Gillardeau austrės su kalnų pušies želė; kepta šukutė su baravykų kremu; mėlynas omaras su kiaukutinių bisque su baltais Alba trumais; A5 wagyu su raudonais krevetėmis ir vin jaune redukcija. Technikos: sous-vide, šaltas rūkymas, kalnų sultinio sferifikacija. Laukinės žuvys ir kilnūs mėsos gaminiai susilieja į umami harmonijas. Alpių ir jūros vynų derinimas. Fusion elegancija, kur žemė ir jūra tampa poezija.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Fernando).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
15 metų patirtis
Keletą metų gaminau maistą įžymybėms ir modeliams
Svarbiausi karjeros įvykiai
Rašau žurnalui „Medium“ ir išleidau knygą „Secretos de Chef“
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Turiu 2 instruktoriaus diplomus, o 2018 m. buvau išrinktas geriausiu Maltos virėju
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Pavijos provincija ir Novaros provincija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 10 svečių.

Prieinamumas

Galima gestų kalba

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Fernando vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?