Michelin kokybės kaina pagal Maxwell
Į kiekvieną patiekalą atsinešiu įgūdžius, kuriuos įgijau Michelin 3 žvaigždučių Le Bernardin.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sonoma
Teikiama jūsų būste
Ganymo lentos
€ 65
Aukščiausios kokybės charcuterie, sūriai, figos, abrikosai ir alyvuogės, meniškai išdėstytos ir gaunamos iš Fatted Calf, Cowgirl Creamery ir Napos ūkininkų turgaus. Įeina naminis sezoninis džemas, laukinių gėlių medus iš Maršalo ūkio ir skrudinti riešutai.
Šeimos stiliaus maistas
€ 125
Spalvotos daržovės ir naminiai padažai, derinami su jūsų pasirinktu ant grotelių kepta vištiena, švelnus šoninis kepsnys arba dygliuota lašiša. Sukurkite tobulą sveiką ir skanų patiekalą, skirtą dalytis su draugais ir šeima.
Vyno vakarienė
€ 168
Raudonieji vynai gali būti derinami su patiekalais, pvz., ant grotelių keptu kepsniu, ėrienos koteliu arba gausiais makaronais, o baltieji vynai papildo lašišą ir skrudintą vištieną.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Pricing).
Mano kvalifikacija
5 metų patirtis
Buvau „The Reserve Room“ vyriausiasis virėjas
Svarbiausi karjeros įvykiai
Sukūrė privačią virtuvės šefo įmonę, kurios specializacija - puikūs valgymo potyriai ir vyno derinimas.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Po to mokiausi pas Eric Ripert Michelin virtuvėje
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Sonoma. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane:
Sonoma, Kalifornija, 95476, Jungtinės Valstijos
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 65
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?