„Down to Earth Cuisine“ aukštos klasės patiekalų potyris

Le Cordon Bleu apmokytas virėjas, turintis 20 metų patirties kuriant asmeninius aukštos klasės patiekalus iš šviežių, vietinių ir ekologiškų ingredientų. Sertifikuotas asmeninis virėjas, kurio specializacija – elegantiški, skanūs patiekalai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Siatlas
Teikiama jūsų būste

Prabangūs švediško stalo potyriai

€ 107 € 107 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 2 134
Surenkite nepamirštamą susibūrimą su aukščiausios kokybės šefo paruošta vakariene, įskaitant daugiau nei 7 gurmaniškus patiekalus, gražiai pateiktus ir patiekiamus šviežius. Puikiai tinka gimtadieniams, poilsiui ir šeimos šventėms, mūsų šefo kuruojamas bufetas siūlo įvairius skonius, kurie patinka visiems. Nuo sezoninių salotų ir pagrindinių patiekalų iki nuostabių garnyrų ir desertų – jūsų švediškas stalas ruošiamas iš šviežių produktų vietoje, rūpinantis restorano kokybe. Mūsų virėjai pasirūpins paruošimu, patiekimu ir valymu, o jūs galėsite mėgautis akimirka.

Prabangūs grupiniai pietūs

€ 193 € 193 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 537
Pasimėgaukite aukštos klasės restorano patiekalais savo namuose. Mėgaukitės visiškai pritaikyta (kelių patiekalų) vakariene, kurią paruoš jūsų privatus virėjas. Naudojame vietinius ir sezoninius ingredientus. Kiekvienas patiekalas yra gražiai išdėstytas ir patiekiamas, todėl galite atsipalaiduoti ir mėgautis aukšto lygio virtuve, pritaikyta jūsų skoniui ir mitybos poreikiams. Puikiai tinka bet kokiai ypatingai progai. Kainos nustatomos pagal 3 patiekalus. Papildomi kursai prieinami pateikus užklausą.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (David).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
„Down to Earth Cuisine“ generalinis direktorius ir virėjas, turintis 20 metų patirties privačių vakarienių organizavimo srityje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Atrinktas sertifikuotas asmeninis virėjas, gavęs aukščiausius įvertinimus iš Le Cordon Bleu kulinarijos instituto.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
„Le Cordon Bleu“ kulinarijos institutas, Atlanta. Aukščiausia kulinarinio meno akreditacija.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arlington, North Bend, Monroe ir Snohomish. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 193 Nuo € 193 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 537
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

„Down to Earth Cuisine“ aukštos klasės patiekalų potyris

Le Cordon Bleu apmokytas virėjas, turintis 20 metų patirties kuriant asmeninius aukštos klasės patiekalus iš šviežių, vietinių ir ekologiškų ingredientų. Sertifikuotas asmeninis virėjas, kurio specializacija – elegantiški, skanūs patiekalai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Siatlas
Teikiama jūsų būste
€ 193 Nuo € 193 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 537
Nemokamas atšaukimas

Prabangūs švediško stalo potyriai

€ 107 € 107 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 2 134
Surenkite nepamirštamą susibūrimą su aukščiausios kokybės šefo paruošta vakariene, įskaitant daugiau nei 7 gurmaniškus patiekalus, gražiai pateiktus ir patiekiamus šviežius. Puikiai tinka gimtadieniams, poilsiui ir šeimos šventėms, mūsų šefo kuruojamas bufetas siūlo įvairius skonius, kurie patinka visiems. Nuo sezoninių salotų ir pagrindinių patiekalų iki nuostabių garnyrų ir desertų – jūsų švediškas stalas ruošiamas iš šviežių produktų vietoje, rūpinantis restorano kokybe. Mūsų virėjai pasirūpins paruošimu, patiekimu ir valymu, o jūs galėsite mėgautis akimirka.

Prabangūs grupiniai pietūs

€ 193 € 193 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 537
Pasimėgaukite aukštos klasės restorano patiekalais savo namuose. Mėgaukitės visiškai pritaikyta (kelių patiekalų) vakariene, kurią paruoš jūsų privatus virėjas. Naudojame vietinius ir sezoninius ingredientus. Kiekvienas patiekalas yra gražiai išdėstytas ir patiekiamas, todėl galite atsipalaiduoti ir mėgautis aukšto lygio virtuve, pritaikyta jūsų skoniui ir mitybos poreikiams. Puikiai tinka bet kokiai ypatingai progai. Kainos nustatomos pagal 3 patiekalus. Papildomi kursai prieinami pateikus užklausą.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (David).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
„Down to Earth Cuisine“ generalinis direktorius ir virėjas, turintis 20 metų patirties privačių vakarienių organizavimo srityje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Atrinktas sertifikuotas asmeninis virėjas, gavęs aukščiausius įvertinimus iš Le Cordon Bleu kulinarijos instituto.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
„Le Cordon Bleu“ kulinarijos institutas, Atlanta. Aukščiausia kulinarinio meno akreditacija.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arlington, North Bend, Monroe ir Snohomish. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?