Šefės Ecem įkvėptas meniu

Kiekvienas patiekalas atspindi mano patirtį prestižinėse virtuvėse.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Arrondissement du Raincy
Teikiama jūsų būste

Individualūs pietūs

€ 80 € 80 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 200
Individualūs pietūs, pagaminti iš sezoninių ingredientų.

Individualizuota vakarienė

€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Asmeniškai pritaikyti meniu, įkvėpti geriausių sezoninių produktų.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ecem).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Restorano Cucucina – La Folie Douce, Val d'Isère, Prancūzija, vadovė
Svarbiausi karjeros įvykiai
Interviu davė „Vogue Türkiye“ ir įvairioms tarptautinėms žiniasklaidos priemonėms.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gastronomijos bakalauro laipsnis, įgytas Özyeğin universitete, ir didysis diplomas, įgytas Le Cordon Bleu universitete.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne ir Arrondissement de Saint-Denis. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane: 75018, Paryžius, Prancūzija

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 15 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Ecem vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 80 Nuo € 80 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 200
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Šefės Ecem įkvėptas meniu

Kiekvienas patiekalas atspindi mano patirtį prestižinėse virtuvėse.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Arrondissement du Raincy
Teikiama jūsų būste
€ 80 Nuo € 80 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 200
Nemokamas atšaukimas

Individualūs pietūs

€ 80 € 80 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 200
Individualūs pietūs, pagaminti iš sezoninių ingredientų.

Individualizuota vakarienė

€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Asmeniškai pritaikyti meniu, įkvėpti geriausių sezoninių produktų.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Ecem).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Restorano Cucucina – La Folie Douce, Val d'Isère, Prancūzija, vadovė
Svarbiausi karjeros įvykiai
Interviu davė „Vogue Türkiye“ ir įvairioms tarptautinėms žiniasklaidos priemonėms.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Gastronomijos bakalauro laipsnis, įgytas Özyeğin universitete, ir didysis diplomas, įgytas Le Cordon Bleu universitete.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne ir Arrondissement de Saint-Denis. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Taip pat galite atvykti pas mane: 75018, Paryžius, Prancūzija

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 15 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Ecem vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?