Tradicinis Javier maistas
Esu virėjas, o Prancūzijos ministras asmeniškai pasveikino mane su patiekalais.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Madridas
Teikiama jūsų būste
Tapos su siela
€ 50
Šį idealų variantą vakarienėms sudaro ikoniški ispaniškos virtuvės užkandžiai. Visi patiekalai gaminami namuose, įskaitant desertą.
Viduržemio jūros regiono meniu
€ 60
Šį pasirinkimą įkvėpė simboliškiausi mūsų žemės skoniai. Galima rinktis iš dešrų, kroketų, salotų, menkių ir šokoladinių patiekalų.
A Taste of Madrid
€ 75
Šį meniu sudaro pradininkai, pirmieji, pagrindiniai patiekalai ir desertas. Kai kurie pagrindiniai jo veikėjai yra bulvių omletas, rusiškos salotos, kumpio kroketai, paelija arba jūrų ešeriai.
A la carte meniu
€ 100
Šios alternatyvos patiekalus po vieną renkasi vakarieniautojai.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Javier).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Dirbau restoranuose, valgyklose, jachtose, prieplaukoje ir privačiose rezidencijose.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Pasiūliau meniu Prancūzijos ministrui, kuris asmeniškai pasveikino mane su juo.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokiausi „Escuela de Hostelería de Madrid“ ir nuolat atnaujinu naujienas.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Madridas, Pozuelo de Alarcón, Boadilja del Montė ir Majadahonda. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 10 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Javier vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 50
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?