„AlkimiaChef by Giovanni“
Specializuojuosi itališkoje virtuvėje, kuriu patirtis nuo jaukių vakarienių namuose iki elegantiškų renginių, derindamas tradicijas, skonį ir tikrą Italijos skonį.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
Picos mėgėjas
€ 40
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 400
Picos vakaras itališkai! Sėskite prie stalo, mėgaukitės antipasti ir pica, o pabaigoje – dolce – kaip tikroje Italijoje.
Makaronų mėgėjas
€ 45
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 450
Mėgaukitės tikra itališka vakariene su šviežiai pagamintais makaronų patiekalais, paruoštais pagal tradicinius receptus ir sezoninius ingredientus. Nuo antipasti iki makaronų ir deserto – tai kelionė po Italiją jūsų stalo.
MeatLover
€ 60
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 480
Atraskite sodrius itališkos virtuvės skonius, kurie yra skirti puikiai mėsai. Paruošiu rafinuotą meniu, kuriame kiekvienas patiekalas išryškins aukščiausios kokybės gabalus, paruoštus tradicinėmis technikomis ir pakylėtus sezoniniais ingredientais. Nuo klasikinių antipastių iki lėtai verdamų patiekalų ir saldžių itališkų dolce;
Gurmaniška kelionė tikriems mėsos mėgėjams.
FishLover
€ 60
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 480
Elegantiška itališka vakarienė, kurioje jūra susitinka su tradicijomis. Paruošiu rafinuotą meniu su šviežia žuvimi ir jūros gėrybėmis, pagamintomis pagal autentiškus receptus ir derinamomis su sezoniniais ingredientais. Nuo subtilių antipasti iki rankų darbo makaronų su jūros gėrybėmis ir puikiai subalansuoto pagrindinio patiekalo – vakarienė baigsis klasikiniu itališku desertu. Gurmanų kelionė per Viduržemio jūros skonius, sukurta su aistra ir dėmesiu detalėms.
Gurmanų patirtis
€ 80
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 480
Mėgaukitės rafinuotu itališku gurmanų meniu, sukurtu taip, kad atskleistų geriausias mūsų kulinarines tradicijas. Patirtis prasideda elegantiškais antipastais, pagamintais iš sezoninių ingredientų, po to seka rankų darbo makaronai. Pagrindiniame patiekale išryškinama aukščiausios kokybės mėsa arba šviežia žuvis, paruošta naudojant tradicijas ir naujoves derinančius metodus. Pabaigai – itališkas desertas. Kiekvienas patiekalas pateikiamas su kūrybiškumu ir aistra, nepamirštama itališkų skonių švente.
Šviežių makaronų meistriškumo kursas
€ 100
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Prisijunkite prie manęs praktiniame italų makaronų dirbtuvių užsiėmime! Kartu nuo nulio paruošime šviežių makaronų – sumaišysime, minkysime ir formuosime tagliatelle, ravioli ar kitų tradicinių stilių makaronus. Atraskite autentiškų padažų, puikiai derančių su jūsų kūriniais, paslaptis, o tada atsisėskite ir mėgaukitės savo pagamintais makaronais. Įtraukianti kulinarinė patirtis, atnešanti Italiją ant jūsų stalo.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Giovanni).
Mano kvalifikacija
9 metų patirtis
Virėjas, apmokytas restoranuose, dabar kuria itališką maitinimo patirtį.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Giriamas vietiniuose maisto tinklaraščiuose dėl autentiškų itališkų skonių ir privačių renginių.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Profesionalūs virėjų mokymai, maisto saugos ir tarptautinės virtuvės kursai.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Giovanni vykdo veiklą kaip juridinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 100
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 300
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?







