Sezoninis ir vietinis gastronominis meniu

Sezoniniai, vietiniai švieži produktai, unikalūs skoniai, kūrybingi ir individualiai pritaikyti meniu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Bayeux
Teikiama jūsų būste

Maitinimas su maistu

€ 90 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 540
Netikėtų užkandžių trilogija. Plokštė „ Terre & Mer “ Foie gras ir rūkyta lašiša, kurią lydi skrudinta duona ir pagardai. 1 pagal jūsų pasirinkimą: „ Marinuota jautiena, frezavimo stiliaus strypas, ančių krūtinėlė arba beveik veršelis žemo maisto gaminimo metu, patiekiamas su triufuotu padažu, su vynu arba Normandija; Kartu su krakmolo ir sezoninių daržovių deklinacija. Normandės tarteletė su karameliniu sūdytu sviestu ir kremu d 'Isigny sur Mer kartu su espuma su tonka pupelėmis.

Maisto meniu

€ 110 
Rafinuotas ir gurmaniškas meniu yra pagrįstas šviežiais, vietiniais ir sezoniniais produktais! Taip pat žinokite, kad nuotrauka atspindi visų patiekalų „pagrindinį“ papildymą, išskyrus cannelloni ir risotto.

Išskirtinis meniu

€ 140 
Patobulintas ir gurmaniškas meniu yra pagrįstas šviežiais, vietiniais ir sezoniniais produktais!
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alexandre Monin).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
20 metų kulinarijos meno srityje, iš jų daugiau nei 12 – vyriausiuoju virėju Prancūzijoje ir Šveicarijoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Pirmaujančios virtuvės nuo Dovilio iki Žydrojo kranto ir Šveicarijos Alpių.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Restauratoriaus sūnus, padažų ir emulsijų išmoko dar vaikystėje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Bayeux, Sainte-Mère-Église, Honfleur ir Kanas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Alexandre Monin vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 110 
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Sezoninis ir vietinis gastronominis meniu

Sezoniniai, vietiniai švieži produktai, unikalūs skoniai, kūrybingi ir individualiai pritaikyti meniu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Bayeux
Teikiama jūsų būste
€ 110 
Nemokamas atšaukimas

Maitinimas su maistu

€ 90 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 540
Netikėtų užkandžių trilogija. Plokštė „ Terre & Mer “ Foie gras ir rūkyta lašiša, kurią lydi skrudinta duona ir pagardai. 1 pagal jūsų pasirinkimą: „ Marinuota jautiena, frezavimo stiliaus strypas, ančių krūtinėlė arba beveik veršelis žemo maisto gaminimo metu, patiekiamas su triufuotu padažu, su vynu arba Normandija; Kartu su krakmolo ir sezoninių daržovių deklinacija. Normandės tarteletė su karameliniu sūdytu sviestu ir kremu d 'Isigny sur Mer kartu su espuma su tonka pupelėmis.

Maisto meniu

€ 110 
Rafinuotas ir gurmaniškas meniu yra pagrįstas šviežiais, vietiniais ir sezoniniais produktais! Taip pat žinokite, kad nuotrauka atspindi visų patiekalų „pagrindinį“ papildymą, išskyrus cannelloni ir risotto.

Išskirtinis meniu

€ 140 
Patobulintas ir gurmaniškas meniu yra pagrįstas šviežiais, vietiniais ir sezoniniais produktais!
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alexandre Monin).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
20 metų kulinarijos meno srityje, iš jų daugiau nei 12 – vyriausiuoju virėju Prancūzijoje ir Šveicarijoje.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Pirmaujančios virtuvės nuo Dovilio iki Žydrojo kranto ir Šveicarijos Alpių.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Restauratoriaus sūnus, padažų ir emulsijų išmoko dar vaikystėje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Bayeux, Sainte-Mère-Église, Honfleur ir Kanas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Alexandre Monin vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?