Frédéric sezoninis meniu
Aš ruošiu jūsų patiekalus, vakarienes ir priėmimus (gimtadienį, vestuves ir kt.), suteikdamas jums individualų ir naujovišką rafinuotos virtuvės aptarnavimą. Pagal jūsų skonį ir sezoną
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Strasbūras
Teikiama jūsų būste
Kulinarinės aistros meniu
€ 85 € 85 svečiui
Meniu, sukurtas jums pagal jūsų pageidavimus ir sezoną, 3 patiekalai: užkandžiai, pirmasis patiekalas, pagrindinis patiekalas ir desertas. Prie to galime pridėti subrandintų sūrių lėkštę. Tai apima maisto gaminimą vietoje, stalo aptarnavimą ir virtuvės tvarkymą pasibaigus aptarnavimui. Pasirinkime patiekalus kartu
6 patiekalų degustacinis meniu
€ 125 € 125 svečiui
Į šią versiją įeina užkandžiai, 2 pagal jūsų skonį ir norus paruošti pirmieji patiekalai, pagrindinis patiekalas, brandinti sūriai, desertas. Produktai bus sezoniniai, pagrįstomis porcijomis.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Marie-Hélène).
Mano kvalifikacija
25 metų patirtis
Vykdomasis direktorius privačiai grupei ir skyriaus vadovas Lucas Carton, Crocodile, Loiseau
Svarbiausi karjeros įvykiai
Jaunasis virėjas Gault Millau ir Champérard, Prancūzija 3 , ...
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
CAP ir BTS viešbučių ir restoranų veikla
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Strasbūras, Obernai, Savernas ir Sarrebourg. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 12 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Marie-Hélène vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 85 Nuo € 85 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?



