Paella & Tapas By Chef Priscilla

Specializuojuosi autentiškų paelų ir tapų gamyboje įsimintiniems susibūrimams!
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Old Town
Teikiama jūsų būste

Tapos

€ 76 svečiui
1. Patatas Bravas - keptos bulvės, patiekiamos su aštriu pomidorų padažu arba aioli. 2. Gambas al Ajillo - Sautéed krevetės, virtos alyvuogių aliejuje su česnakais ir čili pipirais. 3. Tortilla Española - Tradicinis ispaniškas omletas, pagamintas iš kiaušinių, bulvių, o kartais ir svogūnų. 4. Jamón Ibérico Board - vytintas kumpis, šiltas crostini patiektas plonai griežinėliais ir manchego sūris. 5. Pulpo a la Gallega - Aštuonkojai, troškinti ir pagardinti alyvuogių aliejumi, paprika ir jūros druska, dažnai patiekiami pomidorai su bulvėmis.

Užkandžiai

€ 76 svečiui
1. Pan con Tomate - Paprastas, bet skoningas įkandimas, pagamintas iš skrudintos duonos, padengto susmulkintais prinokusiais pomidorais, česnakais, alyvuogių aliejumi ir druskos pabarstymu. Tai klasikinis katalonų patiekalas. 2. Gaspacho šūviai - Gaivinanti šalta sriuba, pagaminta iš maišytų pomidorų, agurkų, paprikų, česnakų ir alyvuogių aliejaus, patiekiama mažose stiklinėse. 3. Anchoas en Salazón - druskos vytinti ančiuviai patiekiami ant nedidelės duonos gabalėlio arba su alyvuogių aliejaus dulksna ir citrinos pleištu, siūlančiu pikantišką jūros skonį.

Šeimos stiliaus paelija

€ 85 svečiui
1. Paella Valenciana - Tradicinė versija, pagaminta iš ryžių, triušių , vištienos, žaliųjų pupelių, pomidorų ir šafrano, jamono. 2. Paella de Mariscos - Jūros gėrybių variantas, kuriame siūlomos šviežios jūros gėrybės, pvz., krevetės, midijos, moliuskai ir žuvis, dažnai gaminami su jūros gėrybių sultiniu ir pagardinti žolelėmis. 3. Paella Negra - Pagaminta iš kalmarų rašalo, suteikiančio ryžius išskirtinę juodą spalvą. kalmarai, sepijos ir kartais kitos jūros gėrybės, šparagai, pagerinantys patiekalo skonį su sodriomis, briny natomis.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Priscilla).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
17 metų patirtis
„Nacionalinių kulinarinių operacijų vadovas“
Svarbiausi karjeros įvykiai
Savaitę mokiau „Univision Television“
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinariniai menai ir svetingumas
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Old Town, West Brighton, Tompkinsville ir Graniteville. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 76 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 161
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Paella & Tapas By Chef Priscilla

Specializuojuosi autentiškų paelų ir tapų gamyboje įsimintiniems susibūrimams!
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Old Town
Teikiama jūsų būste
Nuo € 76 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 161
Nemokamas atšaukimas

Tapos

€ 76 svečiui
1. Patatas Bravas - keptos bulvės, patiekiamos su aštriu pomidorų padažu arba aioli. 2. Gambas al Ajillo - Sautéed krevetės, virtos alyvuogių aliejuje su česnakais ir čili pipirais. 3. Tortilla Española - Tradicinis ispaniškas omletas, pagamintas iš kiaušinių, bulvių, o kartais ir svogūnų. 4. Jamón Ibérico Board - vytintas kumpis, šiltas crostini patiektas plonai griežinėliais ir manchego sūris. 5. Pulpo a la Gallega - Aštuonkojai, troškinti ir pagardinti alyvuogių aliejumi, paprika ir jūros druska, dažnai patiekiami pomidorai su bulvėmis.

Užkandžiai

€ 76 svečiui
1. Pan con Tomate - Paprastas, bet skoningas įkandimas, pagamintas iš skrudintos duonos, padengto susmulkintais prinokusiais pomidorais, česnakais, alyvuogių aliejumi ir druskos pabarstymu. Tai klasikinis katalonų patiekalas. 2. Gaspacho šūviai - Gaivinanti šalta sriuba, pagaminta iš maišytų pomidorų, agurkų, paprikų, česnakų ir alyvuogių aliejaus, patiekiama mažose stiklinėse. 3. Anchoas en Salazón - druskos vytinti ančiuviai patiekiami ant nedidelės duonos gabalėlio arba su alyvuogių aliejaus dulksna ir citrinos pleištu, siūlančiu pikantišką jūros skonį.

Šeimos stiliaus paelija

€ 85 svečiui
1. Paella Valenciana - Tradicinė versija, pagaminta iš ryžių, triušių , vištienos, žaliųjų pupelių, pomidorų ir šafrano, jamono. 2. Paella de Mariscos - Jūros gėrybių variantas, kuriame siūlomos šviežios jūros gėrybės, pvz., krevetės, midijos, moliuskai ir žuvis, dažnai gaminami su jūros gėrybių sultiniu ir pagardinti žolelėmis. 3. Paella Negra - Pagaminta iš kalmarų rašalo, suteikiančio ryžius išskirtinę juodą spalvą. kalmarai, sepijos ir kartais kitos jūros gėrybės, šparagai, pagerinantys patiekalo skonį su sodriomis, briny natomis.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Priscilla).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
17 metų patirtis
„Nacionalinių kulinarinių operacijų vadovas“
Svarbiausi karjeros įvykiai
Savaitę mokiau „Univision Television“
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinariniai menai ir svetingumas
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Old Town, West Brighton, Tompkinsville ir Graniteville. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?