Privatus virėjas Taty Fernandez

Mėgaukitės asmeniniais kulinariniais potyriais naudodamiesi mūsų privačių virėjų paslaugomis. Nuo kūrybingų tapų iki pilnų patiekalų arba specialiai pritaikytų meniu. Mes atnešime skonį, šilumą ir sielą tiesiai ant jūsų stalo.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Baš Ljobregatas
Teikiama jūsų būste

Privatus virėjas – priešpiečiai

€ 66 € 66 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 660
Dalijimosi pradžia Pan con tomate y jamón (duona su pomidorais ir Iberijos kumpis) „Gazpacho“ taurės Pirmasis kursas Ispaniškas omletas su bulvėmis ir trumų padažu Antrasis kursas Paelija (pasirinkite: jūros gėrybės, daržovės, jūros gėrybės ir vištiena, vištiena ir kiauliena arba juodasis kalmaras) Desertas Kataloniškas kremas

Privatus virėjas – ispaniškos tapos

€ 75 € 75 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Šalti tapai Pincho de Tortilla - ispaniškas omletas su trumų padažu Pan con Tomate – skrudinta duona su tarkuotais pomidorais, alyvuogių aliejumi, česnakais ir Iberijos kumpiu Salmorejo Shots - šalta pomidorų ir duonos sriuba iš Kordobos Karštos tapos Gambas al ajillo – česnakiniame ir alyvuogių aliejuje pakepintos krevetės Menkės brandade su Piquillo pipirų putomis Iberijos kumpio kroketai Kepti kalmarai su žaliosiomis citrinomis Desertas Mini Crema Catalana

Privatus virėjas – Viduržemio jūros regionas

€ 85 € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 510
Pradedantieji • Viduržemio jūros mezės patiekalas (humusas, baba ganoush, tzatziki, muhammara, alyvuogės ir pita duona) • Spanakopita (filodoros tešla su špinatais ir feta sūriu) Salotos • Graikiškos salotos Pagrindiniai kursai • Jautienos kofta (prieskoniais pagardinti maltos jautienos iešmeliai su mėtų jogurto padažu) • Vištienos suvlaki (marinuoti vištienos iešmeliai su caziuki) • Musaka (kepti baklažanų, jautienos ir bešamelio padažo sluoksniai) Šoniniai indai • Citrinų žolelių kuskusas • Įdarytos paprikos Desertas • Rožių vandens pana cotta ir šviežios figos

Paelijos potyris

€ 95 € 95 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 570
Dalijimosi pradžia Pan con tomate y jamón (duona su pomidorais ir Iberijos kumpis) „Gazpacho“ taurės Pirmasis kursas Ispaniškas omletas su bulvėmis ir trumų padažu Antrasis kursas Paelija (pasirinkite: jūros gėrybės, daržovės, jūros gėrybės ir vištiena, vištiena ir kiauliena arba juodasis kalmaras) Desertas Kataloniškas kremas

Privatus virėjas – meksikietiškas fuzinis maistas

€ 98 € 98 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 784
Pradžia dalijimuisi Gvakamolė ir tortilijų traškučiai Pirmasis kursas Jūros ešerio seviče su čipotle ir chalapa Antrasis kursas Mini kiaulienos tamalė su salsa verde ir marinuotais raudonaisiais svogūnais Trečiasis kursas Mole Poblano Filet Mignon – minkštas, apkeptas filet mignon, padengtas sodriu ir aksominiu padažu, kuriame dera džiovintų čili pipirų, šokolado, riešutų ir prieskonių, tokių kaip cinamonas ir gvazdikėliai, aromatai. Desertai Šokoladinis takas su aštriu mangų drebučiais, dulce de leche putomis ir karamelinis padažas

Privatus virėjas – barbekiu

€ 110 € 110 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 660
Pradedantieji • Vištienos sparneliai • Kukurūzų burbuolė Salotos • Kopūstų salotos • Žaliosios salotos su citrinų padažu Pagrindiniai kursai • Keptos katalonų dešrelės • Kepinta kiauliena • Sausai brandinti „Chuletón“ kepsniai su čimičurių padažu Šoniniai indai • Kepintos pupelės • Keptų daržovių lėkštė (marinuotos ir keptos sezoninės daržovės, įskaitant saldžiąsias paprikas, cukinijas ir baklažanus) Desertai • „Tarte tatin“ pyragas su vanilinių ledų padažu
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Taty Fernandez).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
„Taste Box Sitges“ įkūrėjas ir virėjas
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinariniai menai „Le Cordon Bleu“ Majamyje Barselonos universiteto aukštosios gastronomijos magistro laipsnis
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Baš Ljobregatas, Barselona ir Tarragona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Taty Fernandez vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 85 Nuo € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 510
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas Taty Fernandez

Mėgaukitės asmeniniais kulinariniais potyriais naudodamiesi mūsų privačių virėjų paslaugomis. Nuo kūrybingų tapų iki pilnų patiekalų arba specialiai pritaikytų meniu. Mes atnešime skonį, šilumą ir sielą tiesiai ant jūsų stalo.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Baš Ljobregatas
Teikiama jūsų būste
€ 85 Nuo € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 510
Nemokamas atšaukimas

Privatus virėjas – priešpiečiai

€ 66 € 66 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 660
Dalijimosi pradžia Pan con tomate y jamón (duona su pomidorais ir Iberijos kumpis) „Gazpacho“ taurės Pirmasis kursas Ispaniškas omletas su bulvėmis ir trumų padažu Antrasis kursas Paelija (pasirinkite: jūros gėrybės, daržovės, jūros gėrybės ir vištiena, vištiena ir kiauliena arba juodasis kalmaras) Desertas Kataloniškas kremas

Privatus virėjas – ispaniškos tapos

€ 75 € 75 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 750
Šalti tapai Pincho de Tortilla - ispaniškas omletas su trumų padažu Pan con Tomate – skrudinta duona su tarkuotais pomidorais, alyvuogių aliejumi, česnakais ir Iberijos kumpiu Salmorejo Shots - šalta pomidorų ir duonos sriuba iš Kordobos Karštos tapos Gambas al ajillo – česnakiniame ir alyvuogių aliejuje pakepintos krevetės Menkės brandade su Piquillo pipirų putomis Iberijos kumpio kroketai Kepti kalmarai su žaliosiomis citrinomis Desertas Mini Crema Catalana

Privatus virėjas – Viduržemio jūros regionas

€ 85 € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 510
Pradedantieji • Viduržemio jūros mezės patiekalas (humusas, baba ganoush, tzatziki, muhammara, alyvuogės ir pita duona) • Spanakopita (filodoros tešla su špinatais ir feta sūriu) Salotos • Graikiškos salotos Pagrindiniai kursai • Jautienos kofta (prieskoniais pagardinti maltos jautienos iešmeliai su mėtų jogurto padažu) • Vištienos suvlaki (marinuoti vištienos iešmeliai su caziuki) • Musaka (kepti baklažanų, jautienos ir bešamelio padažo sluoksniai) Šoniniai indai • Citrinų žolelių kuskusas • Įdarytos paprikos Desertas • Rožių vandens pana cotta ir šviežios figos

Paelijos potyris

€ 95 € 95 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 570
Dalijimosi pradžia Pan con tomate y jamón (duona su pomidorais ir Iberijos kumpis) „Gazpacho“ taurės Pirmasis kursas Ispaniškas omletas su bulvėmis ir trumų padažu Antrasis kursas Paelija (pasirinkite: jūros gėrybės, daržovės, jūros gėrybės ir vištiena, vištiena ir kiauliena arba juodasis kalmaras) Desertas Kataloniškas kremas

Privatus virėjas – meksikietiškas fuzinis maistas

€ 98 € 98 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 784
Pradžia dalijimuisi Gvakamolė ir tortilijų traškučiai Pirmasis kursas Jūros ešerio seviče su čipotle ir chalapa Antrasis kursas Mini kiaulienos tamalė su salsa verde ir marinuotais raudonaisiais svogūnais Trečiasis kursas Mole Poblano Filet Mignon – minkštas, apkeptas filet mignon, padengtas sodriu ir aksominiu padažu, kuriame dera džiovintų čili pipirų, šokolado, riešutų ir prieskonių, tokių kaip cinamonas ir gvazdikėliai, aromatai. Desertai Šokoladinis takas su aštriu mangų drebučiais, dulce de leche putomis ir karamelinis padažas

Privatus virėjas – barbekiu

€ 110 € 110 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 660
Pradedantieji • Vištienos sparneliai • Kukurūzų burbuolė Salotos • Kopūstų salotos • Žaliosios salotos su citrinų padažu Pagrindiniai kursai • Keptos katalonų dešrelės • Kepinta kiauliena • Sausai brandinti „Chuletón“ kepsniai su čimičurių padažu Šoniniai indai • Kepintos pupelės • Keptų daržovių lėkštė (marinuotos ir keptos sezoninės daržovės, įskaitant saldžiąsias paprikas, cukinijas ir baklažanus) Desertai • „Tarte tatin“ pyragas su vanilinių ledų padažu
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Taty Fernandez).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
„Taste Box Sitges“ įkūrėjas ir virėjas
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Kulinariniai menai „Le Cordon Bleu“ Majamyje Barselonos universiteto aukštosios gastronomijos magistro laipsnis
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Baš Ljobregatas, Barselona ir Tarragona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Taty Fernandez vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?