Privatus virėjas Eric

Žemutinė prancūzų virtuvė, vyno derinimas, kulinarinės ekskursijos ir privati vakarienė.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Mertl Bičas
Teikiama jūsų būste

A Taste of the Lowcountry

€ 167 svečiui
Žemos šalies įkvėptas meniu, kuriame dera regioninis paveldas su išskirtiniais pietietiškais skoniais.

Viduržemio jūros skoniai

€ 167 svečiui
Ryškus meniu, įkvėptas Provanso, Italijos ir Graikijos pakrantės skonių - jame rasite šviežių jūros gėrybių, žolelių ir saulėje pagamintų ingredientų.

Italijos skonis

€ 167 svečiui
Rafinuotas itališkas meniu, kuriame dera tradicijos ir elegancija, sezoninis antipastikas, tagliatelle al ragù, ant grotelių kepta kardžuvė, Sangiovese subrandinta jautiena ir klasikiniai desertai, pvz., tiramisù. Buon appetito!
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Eric).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
Prancūzų virtuvės šefas, turintis 30 metų puikių valgių ir privačių virėjų paslaugas.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Priklausė geriausiems prancūziškiems restoranams, apdovanoti geriausiu prancūzų restoranu Niujorko regione.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi IFAC, Les Sorbets ir Ferrandi Paryžiuje; mokėsi iš mano močiutės.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Mertl Bičas, Konvėjus, Socastee ir Nort Mertl Bičas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 167 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virėjas Eric

Žemutinė prancūzų virtuvė, vyno derinimas, kulinarinės ekskursijos ir privati vakarienė.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Mertl Bičas
Teikiama jūsų būste
Nuo € 167 svečiui
Nemokamas atšaukimas

A Taste of the Lowcountry

€ 167 svečiui
Žemos šalies įkvėptas meniu, kuriame dera regioninis paveldas su išskirtiniais pietietiškais skoniais.

Viduržemio jūros skoniai

€ 167 svečiui
Ryškus meniu, įkvėptas Provanso, Italijos ir Graikijos pakrantės skonių - jame rasite šviežių jūros gėrybių, žolelių ir saulėje pagamintų ingredientų.

Italijos skonis

€ 167 svečiui
Rafinuotas itališkas meniu, kuriame dera tradicijos ir elegancija, sezoninis antipastikas, tagliatelle al ragù, ant grotelių kepta kardžuvė, Sangiovese subrandinta jautiena ir klasikiniai desertai, pvz., tiramisù. Buon appetito!
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Eric).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
Prancūzų virtuvės šefas, turintis 30 metų puikių valgių ir privačių virėjų paslaugas.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Priklausė geriausiems prancūziškiems restoranams, apdovanoti geriausiu prancūzų restoranu Niujorko regione.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi IFAC, Les Sorbets ir Ferrandi Paryžiuje; mokėsi iš mano močiutės.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Mertl Bičas, Konvėjus, Socastee ir Nort Mertl Bičas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 2 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?