Sabores d 'Italia por Simone
Rodau savo šalies receptus ir technikas, išmoktas aukšto lygio restoranuose.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Barselona
Teikiama jūsų būste
Klasikinė itališka virtuvė
€ 45 svečiui
Mėgaukitės tradicijų ekskursija po kelis ikoniškus patiekalus ir mažiau žinomus receptus. Jie visada derina skonius su pasiūlymais, parodančiais autentiškiausią ir įvairiausią itališkos virtuvės pusę.
Italija su 2 patiekalais
€ 55 svečiui
Meniu prasideda klasikiniu itališku aperityvu ir tęsiasi makaronų bei risotto degustacija. Indai atspindi tradicinius metodus ir būdingus produktus, pateiktus kruopščiai.
Itališkas stalas
€ 65 svečiui
Šiame degustaciniame meniu sujungiami neįprasti produktai ir tradiciniai ruošiniai. Kiekvienas leidimas yra kulinarinės istorijos, jungiančios Italijos virtuvę su šefo karjera, dalis.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Simone).
Mano kvalifikacija
18 metų patirtis
Nuo 16 metų gaminau aukščiausios klasės restoranuose ir tarptautiniuose projektuose.
Svarbiausi karjeros įvykiai
2015 m. pelniau geriausio itališko restorano Barselonoje pripažinimą.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokiausi maisto gaminimo technikos srityje Paolo Frisi institute Milane.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Barselona, Sitgesas, Sant Cugat del Vallès ir Aleljas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 10 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Simone vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 45 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?