Neutral Ground afro-kreolų degustacija

Degustacinis meniu iš „Neutral Ground“ ir šefo Kenyatta Ashford yra puiki patirtis, nes tai daugiau nei tik maistas – tai kruopščiai parinkta kelionė per istoriją, kultūrą ir skonį.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Čatanuga
Teikiama jūsų būste

Vakarėlio užkandžiai

€ 40 € 40 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 434
„Neutral Ground“ užkandžių meniu suteikia drąsų, sielingą skonį bet kokiam susibūrimui. Mėgaukitės mėsainiais su jūsų pasirinktais rūkytomis grybais, karštomis dešrelėmis ar mėsos kukuliais, taip pat mini rūkytomis krūtininės mėsos kukuliais ir rūkytomis vištienos sparneliais su šviežiomis daržovėmis ir namų padažais. Pasinerkite į rūkytą prancūzišką svogūnų padažą su traškučiais arba Zaulook – Šiaurės Afrikos skrudintų baklažanų ir pomidorų padažą, patiekiamą su rankų darbo pita. Puikiai tinka dalytis, užkandžiauti ir švęsti kartu.

Sezoniniai šeimos stiliaus patiekalai

€ 44 € 44 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 326
Sezoniniai šeimos stiliaus patiekalai „Neutral Ground“ siūlo šiltą, bendruomeninę valgymo patirtį, įkvėptą Vakarų Afrikos ir Naujojo Orleano tradicijų. Kiekviename besikeičiančiame meniu yra sezoninių produktų, lėtai virintos mėsos, Persijos įlankos jūros gėrybių ir drąsių, sielingų skonių. Šie patiekalai, skirti susibūrimams ir šventėms, suburia žmones prie bendrų patiekalų, kurie išryškina sezono gausą ir džiaugsmą dėl bendravimo per maistą. Pavyzdžiai: raudonųjų žuvų buljonas, ganiškas raudonasis raudonasis ir džolof ryžiai.

5 patiekalų afro-kreolų degustacija

€ 66 € 66 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 434
Mūsų 5 patiekalų afro-kreolų degustacija yra kulinarinė kelionė, skirta drąsiems, sielingiems Vakarų Afrikos ir Naujojo Orleano skoniams. Kiekvieną patiekalą sukuria šefas Kenyatta Ashford, taip pagerbdamas savo paveldą ir derindamas tradicinius ingredientus bei technikas su šiuolaikiniu pristatymu. Tikėkitės ryškių patiekalų, kurie pasakoja istoriją – nuo dūmų kvapo, aštrių užkandžių iki turtingų pagrindinių patiekalų ir išradingų desertų, atspindinčių saldžias kreolų virtuvės tradicijas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Kenyatta).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
17 metų patirtis
„Neutral Ground Chattanooga“ restorano, kuriame patiekiami modernūs afro-kreolų virtuvės patiekalai, šefas ir savininkas
Svarbiausi karjeros įvykiai
2021 m. „Food Networks Chopped“ laidos „Time Capsule Food of the 90's“ nugalėtojas
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
A.O.S. Amerikos kulinarijos instituto Haidparke absolventas, baigęs su pagyrimu
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Čatanuga, Hixson, Red Bank ir East Ridge. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 44 Nuo € 44 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 326
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Neutral Ground afro-kreolų degustacija

Degustacinis meniu iš „Neutral Ground“ ir šefo Kenyatta Ashford yra puiki patirtis, nes tai daugiau nei tik maistas – tai kruopščiai parinkta kelionė per istoriją, kultūrą ir skonį.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Čatanuga
Teikiama jūsų būste
€ 44 Nuo € 44 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 326
Nemokamas atšaukimas

Vakarėlio užkandžiai

€ 40 € 40 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 434
„Neutral Ground“ užkandžių meniu suteikia drąsų, sielingą skonį bet kokiam susibūrimui. Mėgaukitės mėsainiais su jūsų pasirinktais rūkytomis grybais, karštomis dešrelėmis ar mėsos kukuliais, taip pat mini rūkytomis krūtininės mėsos kukuliais ir rūkytomis vištienos sparneliais su šviežiomis daržovėmis ir namų padažais. Pasinerkite į rūkytą prancūzišką svogūnų padažą su traškučiais arba Zaulook – Šiaurės Afrikos skrudintų baklažanų ir pomidorų padažą, patiekiamą su rankų darbo pita. Puikiai tinka dalytis, užkandžiauti ir švęsti kartu.

Sezoniniai šeimos stiliaus patiekalai

€ 44 € 44 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 326
Sezoniniai šeimos stiliaus patiekalai „Neutral Ground“ siūlo šiltą, bendruomeninę valgymo patirtį, įkvėptą Vakarų Afrikos ir Naujojo Orleano tradicijų. Kiekviename besikeičiančiame meniu yra sezoninių produktų, lėtai virintos mėsos, Persijos įlankos jūros gėrybių ir drąsių, sielingų skonių. Šie patiekalai, skirti susibūrimams ir šventėms, suburia žmones prie bendrų patiekalų, kurie išryškina sezono gausą ir džiaugsmą dėl bendravimo per maistą. Pavyzdžiai: raudonųjų žuvų buljonas, ganiškas raudonasis raudonasis ir džolof ryžiai.

5 patiekalų afro-kreolų degustacija

€ 66 € 66 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 434
Mūsų 5 patiekalų afro-kreolų degustacija yra kulinarinė kelionė, skirta drąsiems, sielingiems Vakarų Afrikos ir Naujojo Orleano skoniams. Kiekvieną patiekalą sukuria šefas Kenyatta Ashford, taip pagerbdamas savo paveldą ir derindamas tradicinius ingredientus bei technikas su šiuolaikiniu pristatymu. Tikėkitės ryškių patiekalų, kurie pasakoja istoriją – nuo dūmų kvapo, aštrių užkandžių iki turtingų pagrindinių patiekalų ir išradingų desertų, atspindinčių saldžias kreolų virtuvės tradicijas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Kenyatta).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
17 metų patirtis
„Neutral Ground Chattanooga“ restorano, kuriame patiekiami modernūs afro-kreolų virtuvės patiekalai, šefas ir savininkas
Svarbiausi karjeros įvykiai
2021 m. „Food Networks Chopped“ laidos „Time Capsule Food of the 90's“ nugalėtojas
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
A.O.S. Amerikos kulinarijos instituto Haidparke absolventas, baigęs su pagyrimu
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Čatanuga, Hixson, Red Bank ir East Ridge. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?