Privatus virtuvės šefas Baskijoje – sezoninis meniu

Aistringas virtuvės šefas, sezoninė, vietinė ir rafinuota virtuvė. Specialiai pritaikytas, draugiškas ir elegantiškas potyris tiesiai namuose nepamirštamai akimirkai prie stalo.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Biarritz
Teikiama jūsų būste

Pereikvojimo planas

€ 70 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 275
„Discovery“ formulė apima pradinį meniu, pagrindinį patiekalą, desertą, įsivaizduojamą iš šviežių, vietinių ir sezoninių produktų. Įėjimas išryškina augalą, patiekale yra subtiliai apdorotų gyvūninių baltymų, o desertas švenčia sezoninius skanėstus. Lėkštės paslauga teikiama vietoje, draugiškoje ir tvarkingoje atmosferoje. Paprasta, dosni ir skoninga patirtis neišėjus iš namų.

Parašo planas

€ 90 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 375
Keturių etapų gastronominis potyris: maistas, užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas, pagamintas iš vietinių ir sezoninių produktų. Kiekviena lėkštė yra apgalvotai suprojektuota: skonių pusiausvyra, padažas, tikslus maisto gaminimas ir pagarba produktui. Supažindinu jus su prie stalo esančiu meniu, dalijantis ingredientų istorija ir įkvėpimu. Paslauga yra sklandi ir diskretiška, šiltoje atmosferoje.

Atskiras potyrio planas

€ 120 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 450
Degustacinis meniu 5-6 kartus, pritaikytas pagal jūsų norus ir išskirtinius šios akimirkos produktus. Kiekvienas patiekalas pasakoja istoriją: apie terasą, maisto gaminimo gestas, dalijimosi akimirka. Rūpinuosi kiekviena smulkmena – subtiliais padažais, subtilių skonių deriniais, elegantiškais patiekalais – kad sukurčiau atmosferą, vertą žvaigždute pažymėtos vakarienės. Paslauga yra dėmesinga ir manoma, kad siūlote nepamirštamą pertrauką patogiai viešnagės metu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Manon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Chef de cuisine à Lobita Atelier Biarritz
Svarbiausi karjeros įvykiai
Žaidimų virėjas trijų žvaigždučių Michelin restorane
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Biarritz, Anglet, Arbonne ir Bayonne. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 15 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Manon vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 70 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 275
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Privatus virtuvės šefas Baskijoje – sezoninis meniu

Aistringas virtuvės šefas, sezoninė, vietinė ir rafinuota virtuvė. Specialiai pritaikytas, draugiškas ir elegantiškas potyris tiesiai namuose nepamirštamai akimirkai prie stalo.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Biarritz
Teikiama jūsų būste
€ 70 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 275
Nemokamas atšaukimas

Pereikvojimo planas

€ 70 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 275
„Discovery“ formulė apima pradinį meniu, pagrindinį patiekalą, desertą, įsivaizduojamą iš šviežių, vietinių ir sezoninių produktų. Įėjimas išryškina augalą, patiekale yra subtiliai apdorotų gyvūninių baltymų, o desertas švenčia sezoninius skanėstus. Lėkštės paslauga teikiama vietoje, draugiškoje ir tvarkingoje atmosferoje. Paprasta, dosni ir skoninga patirtis neišėjus iš namų.

Parašo planas

€ 90 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 375
Keturių etapų gastronominis potyris: maistas, užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas, pagamintas iš vietinių ir sezoninių produktų. Kiekviena lėkštė yra apgalvotai suprojektuota: skonių pusiausvyra, padažas, tikslus maisto gaminimas ir pagarba produktui. Supažindinu jus su prie stalo esančiu meniu, dalijantis ingredientų istorija ir įkvėpimu. Paslauga yra sklandi ir diskretiška, šiltoje atmosferoje.

Atskiras potyrio planas

€ 120 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 450
Degustacinis meniu 5-6 kartus, pritaikytas pagal jūsų norus ir išskirtinius šios akimirkos produktus. Kiekvienas patiekalas pasakoja istoriją: apie terasą, maisto gaminimo gestas, dalijimosi akimirka. Rūpinuosi kiekviena smulkmena – subtiliais padažais, subtilių skonių deriniais, elegantiškais patiekalais – kad sukurčiau atmosferą, vertą žvaigždute pažymėtos vakarienės. Paslauga yra dėmesinga ir manoma, kad siūlote nepamirštamą pertrauką patogiai viešnagės metu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Manon).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Chef de cuisine à Lobita Atelier Biarritz
Svarbiausi karjeros įvykiai
Žaidimų virėjas trijų žvaigždučių Michelin restorane
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Bachelor FERRANDI in Culinary Arts & Entrepreunariat
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Biarritz, Anglet, Arbonne ir Bayonne. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 15 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Manon vykdo veiklą kaip juridinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?