Išskirtinė kulinarinė patirtis jūsų apgyvendinimo vietoje

Paelijų, ryžių patiekalų, tapų ekspertas; kuria modernius, šviežius skonius.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Santa Ponça
Teikiama jūsų būste

Tik ryžiai arba paelija

€ 40 € 40 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Ryžių ir paeljos meniu uždarytas, siūlome platų užkandžių, pagrindinių patiekalų ir desertų pasirinkimą su gėrimais ir vynu iš vyno rūsio. Mėgaukitės nepamirštama patirtimi su mūsų nustatytais meniu, kur mes pasirūpiname kiekviena detale, kad jaustumėtės išskirtinai.

Tapų degustacija ir desertas

€ 65 € 65 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Mėgaukitės gurmaniška patirtimi su privačiu virėju, kuris atneš geriausias tapas į jūsų būstą. Kūrybingi, skanūs ir elegantiški užkandžiai, idealiai tinkantys renginiams, šventėms ar neformalioms vakarienėms. Aš pasirūpinu viskuo: paruošimu, surinkimu ir valymu. Galima rinktis klasikinį, vegetarišką ir veganišką maistą. Puikiai tinka dalytis be rūpesčių. Užsisakykite ir nustebinkite svečius originaliu ir skaniu pasiūlymu.

Užkandžiai, paelija ir desertas

€ 85 € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
⸻ Mėgaukitės išskirtine patirtimi su privačiu virėju jūsų būste. Gaminu tradicinę paelją ir ryžių patiekalus (mišrius, su jūros gėrybėmis, veganiškus, juoduosius...) iš šviežių produktų ir teikiu visas paslaugas. Puikiai tinka grupėms, šventėms ar ypatingai vakarienei. Aš viskuo pasirūpinsiu, kad galėtumėte tiesiog mėgautis. Galima naudotis jūsų atostogų namuose. Užsisakykite iš anksto ir mėgaukitės geriausiais ispanų virtuvės patiekalais neišeidami iš namų. Potyris, kurį reikia prisiminti!
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Manuel Jesus).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
13 metų virtuvėje nuo paprasto darbuotojo iki virėjo padėjėjo.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Jefe de partida, einantis į subchef aukščiausio lygio prabangaus viešbučio.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi nuo 18 metų, dabar dirba 5 žvaigždučių viešbutyje „Protur Biomar“.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Santa Ponça, Kala Doras, Andratx ir Cala Millor. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Manuel Jesus vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 85 Nuo € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Išskirtinė kulinarinė patirtis jūsų apgyvendinimo vietoje

Paelijų, ryžių patiekalų, tapų ekspertas; kuria modernius, šviežius skonius.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Santa Ponça
Teikiama jūsų būste
€ 85 Nuo € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Nemokamas atšaukimas

Tik ryžiai arba paelija

€ 40 € 40 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Ryžių ir paeljos meniu uždarytas, siūlome platų užkandžių, pagrindinių patiekalų ir desertų pasirinkimą su gėrimais ir vynu iš vyno rūsio. Mėgaukitės nepamirštama patirtimi su mūsų nustatytais meniu, kur mes pasirūpiname kiekviena detale, kad jaustumėtės išskirtinai.

Tapų degustacija ir desertas

€ 65 € 65 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
Mėgaukitės gurmaniška patirtimi su privačiu virėju, kuris atneš geriausias tapas į jūsų būstą. Kūrybingi, skanūs ir elegantiški užkandžiai, idealiai tinkantys renginiams, šventėms ar neformalioms vakarienėms. Aš pasirūpinu viskuo: paruošimu, surinkimu ir valymu. Galima rinktis klasikinį, vegetarišką ir veganišką maistą. Puikiai tinka dalytis be rūpesčių. Užsisakykite ir nustebinkite svečius originaliu ir skaniu pasiūlymu.

Užkandžiai, paelija ir desertas

€ 85 € 85 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 100
⸻ Mėgaukitės išskirtine patirtimi su privačiu virėju jūsų būste. Gaminu tradicinę paelją ir ryžių patiekalus (mišrius, su jūros gėrybėmis, veganiškus, juoduosius...) iš šviežių produktų ir teikiu visas paslaugas. Puikiai tinka grupėms, šventėms ar ypatingai vakarienei. Aš viskuo pasirūpinsiu, kad galėtumėte tiesiog mėgautis. Galima naudotis jūsų atostogų namuose. Užsisakykite iš anksto ir mėgaukitės geriausiais ispanų virtuvės patiekalais neišeidami iš namų. Potyris, kurį reikia prisiminti!
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Manuel Jesus).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
12 metų patirtis
13 metų virtuvėje nuo paprasto darbuotojo iki virėjo padėjėjo.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Jefe de partida, einantis į subchef aukščiausio lygio prabangaus viešbučio.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Mokėsi nuo 18 metų, dabar dirba 5 žvaigždučių viešbutyje „Protur Biomar“.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Santa Ponça, Kala Doras, Andratx ir Cala Millor. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Manuel Jesus vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?