Puikūs Hugo pietūs Viduržemio jūros regione

Esu kūrybinga, prisitaikanti ir aistringai stengiuosi pasiūlyti išskirtinius valgymo potyrius.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Madridas
Teikiama jūsų būste

Madrido įkvėptas medlis

€ 59 svečiui
Kulinarinė kelionė po tradicinius Madrido skonius, iš naujo interpretuojama rafinuotomis technikomis ir aukščiausios kokybės ingredientais.

Rafinuotas Viduržemio jūros meniu

€ 77 svečiui
Išskirtinis Viduržemio jūros regiono potyris su išskirtiniu kūrybiškų ir skoningų patiekalų pasirinkimu.

Viduržemio jūros regiono virtuvės šefo pasirinkimas

€ 90 svečiui
Aukštos klasės meniu su išskirtiniu kūrybiškų ir skoningų patiekalų pasirinkimu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Hugo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Daugiau nei 20 metų aukščiausios klasės maitinimo, 4-5 žvaigždučių viešbučiuose ir Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.
Dirbo Michelin žvaigždutėmis įvertintose vietose
Dirbo žinomuose restoranuose su 1, 2 ir 3 Michelin žvaigždutėmis tarptautiniu mastu.
Kulinarinio meno treniruotė
Svetingumo mokykla; apmokyta Martín Berasategui, Ruscalleda, De la Osa, Connolly.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Madridas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Hugo vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 59 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Puikūs Hugo pietūs Viduržemio jūros regione

Esu kūrybinga, prisitaikanti ir aistringai stengiuosi pasiūlyti išskirtinius valgymo potyrius.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Madridas
Teikiama jūsų būste
Nuo € 59 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Madrido įkvėptas medlis

€ 59 svečiui
Kulinarinė kelionė po tradicinius Madrido skonius, iš naujo interpretuojama rafinuotomis technikomis ir aukščiausios kokybės ingredientais.

Rafinuotas Viduržemio jūros meniu

€ 77 svečiui
Išskirtinis Viduržemio jūros regiono potyris su išskirtiniu kūrybiškų ir skoningų patiekalų pasirinkimu.

Viduržemio jūros regiono virtuvės šefo pasirinkimas

€ 90 svečiui
Aukštos klasės meniu su išskirtiniu kūrybiškų ir skoningų patiekalų pasirinkimu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Hugo).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Daugiau nei 20 metų aukščiausios klasės maitinimo, 4-5 žvaigždučių viešbučiuose ir Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.
Dirbo Michelin žvaigždutėmis įvertintose vietose
Dirbo žinomuose restoranuose su 1, 2 ir 3 Michelin žvaigždutėmis tarptautiniu mastu.
Kulinarinio meno treniruotė
Svetingumo mokykla; apmokyta Martín Berasategui, Ruscalleda, De la Osa, Connolly.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Madridas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Hugo vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?