Havajietiški ir Azijos Ramiojo vandenyno skoniai, kuriuos sukūrė Kerstin

Ryškius havajietiškus produktus derinu su rafinuotais azijiniais prieskoniais, kad sukurčiau įvairių patiekalų valgomojo meniu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Kailua-Kona
Teikiama jūsų būste

Salos harmonija

€ 129 svečiui
Šis 8 patiekalų atogrąžų įkvėptas valgymo variantas pasižymi drąsiais Havajų ingredientais ir rafinuota Azijos įtaka, derinant spalvą, šviežumą ir subalansuotą prieskonių kiekviename įkandime.

Aloha ESSENCE

€ 150 svečiui
Mėgaukitės 8 patiekalų kelione su gyvybinga Havajų ir Azijos sinteze, apgalvotai padengta lengvam, bet labai skoningam patiekalui.

Ramiojo vandenyno mylėtojams

€ 163 svečiui
Mėgaukitės šiuo kūrybingu 8 patiekalų degustacija, kurioje pristatomi pakrantės ir sodo skoniai su žaismingu posūkiu, derinant umami, citrusinius vaisius ir salų saldumą viso valgio metu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Kerstin).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Dirbau restoranų, kurortų ir kulinarinio ugdymo srityje.
Kulinarijos meno mokytojas (-a)
Mokiau vidurinių mokyklų mokinius, o vėliau tapau visą darbo dieną dirbančiu koledžo instruktoriumi.
Kulinarinė treniruotė
Studijavau Meno institute ir įgijau savo įgūdžių restoranuose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Kailua-Kona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Havajietiški ir Azijos Ramiojo vandenyno skoniai, kuriuos sukūrė Kerstin

Ryškius havajietiškus produktus derinu su rafinuotais azijiniais prieskoniais, kad sukurčiau įvairių patiekalų valgomojo meniu.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Kailua-Kona
Teikiama jūsų būste
Nėra laisvų vietų
Nemokamas atšaukimas

Salos harmonija

€ 129 svečiui
Šis 8 patiekalų atogrąžų įkvėptas valgymo variantas pasižymi drąsiais Havajų ingredientais ir rafinuota Azijos įtaka, derinant spalvą, šviežumą ir subalansuotą prieskonių kiekviename įkandime.

Aloha ESSENCE

€ 150 svečiui
Mėgaukitės 8 patiekalų kelione su gyvybinga Havajų ir Azijos sinteze, apgalvotai padengta lengvam, bet labai skoningam patiekalui.

Ramiojo vandenyno mylėtojams

€ 163 svečiui
Mėgaukitės šiuo kūrybingu 8 patiekalų degustacija, kurioje pristatomi pakrantės ir sodo skoniai su žaismingu posūkiu, derinant umami, citrusinius vaisius ir salų saldumą viso valgio metu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Kerstin).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Dirbau restoranų, kurortų ir kulinarinio ugdymo srityje.
Kulinarijos meno mokytojas (-a)
Mokiau vidurinių mokyklų mokinius, o vėliau tapau visą darbo dieną dirbančiu koledžo instruktoriumi.
Kulinarinė treniruotė
Studijavau Meno institute ir įgijau savo įgūdžių restoranuose.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Kailua-Kona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?