Kūrybingi modernūs Belerinos pietūs
Specializuojasi šiuolaikinėje virtuvėje, kurdama įsimintinus, meniškus valgymo potyrius.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Torontas
Teikiama jūsų būste
Viduržemio jūros regionas
€ 99
Mėgaukitės visu Viduržemio jūros regiono potyriu su aštuonkojų salotų užkandžiu, o po to - linguini di mare. Pagrindiniame patiekale yra nuostabus fritto misto, o patiekalas baigiasi klasikiniu krema katalanos desertu. Visi patiekalai įskaičiuoti į visą degustacinę kelionę.
Sudėtingas degustacinis meniu
€ 117
Šiame meniu išryškinamos subtilios tekstūros, švarūs skoniai ir kruopšti technika, puikiai tinkanti intymioms vakarienėms.
Pjemonto elegancija
€ 122
Patirkite Pjemonto eleganciją su visu tradicinių patiekalų pasirinkimu: pradėkite nuo subtilių veršienos ir porų kremo, mėgaukitės rankomis pjaustytais kiaušinių trynio makaronais, paragaukite vynu pagaminto jautienos skruosto ir užbaikite šilkiniu šokoladiniu kremu, derinamu su espreso.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Blenda).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Aistringas virėjas, gaminantis patiekalus su elegancija, kūrybiškumu ir tiksliomis detalėmis.
Menai ir aistra
Garsėja ryškiu kūrybiškumu ir rafinuota kulinarine vizija.
Eksperimentavimas ir rafinavimas
Savarankiškas mokymas nuo mažens, įgūdžių tobulinimas nuolat eksperimentuojant.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Torontas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 99
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?




