Šiuolaikiški ir įtraukiantys Daniele pietūs
Itališka, prancūziška, japoniška virtuvė kūrybiškai derina klasikines ir šiuolaikines technikas.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Antibas
Teikiama jūsų būste
Sezoninis paprastumas
€ 75 svečiui
Paragaukite 3 patiekalų meniu, orientuotą į švarius skonius, gražią pusiausvyrą ir tikslų vykdymą. Į pasiūlymą įeina užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas.
Šiuolaikinis rivjeros meniu
€ 95 svečiui
Mėgaukitės 4 patiekalų meniu, įkvėptu saulės, pakrantės ir turgaus Côte d'Azur produkcijos. Tikėkitės užkandžių, pirmojo patiekalo, pagrindinio patiekalo ir deserto.
Aukštas sintezės meniu
€ 110 svečiui
Mėgaukitės 5 patiekalų degustavimo meniu, kuriame rasite itališkų šaknų skonius, prancūzišką techniką ir japonišką smulkmeną.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Daniele).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Virtuvės šefas, turintis 14 metų patirtį Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse visoje Europoje ir Japonijoje.
Maisto gaminimo varžybų finalininkas
Valdomos „Frenchie“, „Soho House“ virtuvės ir „Washoku World Challenge“ finalininkas.
Svetingumo mokykla, vadovybė
Studijavo Italijoje; mokėsi Michelin virtuvėse Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje ir Japonijoje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Antibas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Daniele vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 75 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?