„Farm-to-Table by Cressida“

Profesionaliai apmokytas, turintis daugiau nei 10 metų patirties, įskaitant prabangias jachtas ir restoranus, aš kuriu sezoninius, pagal užsakymą pritaikytus meniu, kuriais galėsite mėgautis patogiai savo namuose su draugais ir šeima.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sant Ivesas
Teikiama jūsų būste

Užkandžiai ir maži patiekalai

€ 29 € 29 svečiui
Šie užkandžiai – tai įvairūs nedidelio dydžio patiekalai, kuriais galima mėgautis su artimaisiais, laikant rankoje taurę putojančio gėrimo. Užkandžiais galima mėgautis kaip atskiru meniu gėrimų vakarėliui arba prieš mėgaujantis vienu iš mūsų vakarienės meniu. Pavyzdžiai: vietoje sugautų krabų spurgos, burokėlių rosti su žirnių humusu ir feta sūriu, laukinių grybų vol au vent.

Šeimos stiliaus šventinis meniu

€ 83 € 83 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 801
Mėgaukitės trijų patiekalų meniu, kruopščiai pritaikytu jūsų skoniui ir progai, kad kartu su svečiais patirtumėte nepamirštamą vakarienę. Meniu pavyzdys: Užkandžiai: rūkyta skumbrė, marinuotos daržovės su krapais, crème fraîche Pagrindinis patiekalas: kepta antis, šviežias apelsinas, marinuoti burokėliai ir radicchio su įvairiais priedais, įskaitant traškias rozmarinines bulves, švelnius brokolius, žaliąsias alyvuoges, plaktą rikotą ir medų Desertas: šokoladinis tortas, sezoninių vaisių kompotas

Atviros ugnies meniu

€ 83 € 83 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 893
Mėgaukitės dviejų patiekalų meniu, pagamintu ant malkomis kūrenamos ugnies. Atsivežu visą reikalingą įrangą, įskaitant trikojį laužavietę. Meniu pavyzdys: ant ugnies kepta ėriena su granatais, įvairūs garnyrai, įskaitant pankolius, šviežias apelsinas, graikinių riešutų salotos, keptos pupelės, konservuotų citrinų tahini padažas, plokščia duona su padažais. Desertas: šokoladinis tortas su sezoniniais vaisiais.

Visą dieną – priešpiečiai, pietūs ir vakarienė

€ 144 € 144 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 030
Pabuskite ir mėgaukitės specialiai jums pritaikytu meniu, pradedant karštais pusryčiais, naminiais javainiais, vietiniais jogurtais ir šviežiais sezoniniais vaisiais. Pietums mėgaukitės pomidorų harisa pyragu, ryškiomis salotomis ir šviežiai kepta duona, o pabaigoje – sezoniniu pyragu. Po dienos veiklos atsipalaiduokite ir mėgaukitės trijų patiekalų vakariene su vietine mėsa, šviežiomis daržovėmis ir dekadentišku desertu, pvz., gardžiu šokoladiniu tortu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Cressida).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Neseniai dirbau vyresniuoju virtuvės šefu „Riverford Field Kitchen“.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Didžiąją savo karjeros dalį dirbau virėju prabangiose burinėse jachtose visame pasaulyje.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Turiu 4 lygio kulinarinio meno diplomą, išduotą Ashburton virėjų akademijos.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Sant Ivesas, Truras, Rock ir Sent Agnesas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Cressida vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 29 Nuo € 29 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

„Farm-to-Table by Cressida“

Profesionaliai apmokytas, turintis daugiau nei 10 metų patirties, įskaitant prabangias jachtas ir restoranus, aš kuriu sezoninius, pagal užsakymą pritaikytus meniu, kuriais galėsite mėgautis patogiai savo namuose su draugais ir šeima.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Sant Ivesas
Teikiama jūsų būste
€ 29 Nuo € 29 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Užkandžiai ir maži patiekalai

€ 29 € 29 svečiui
Šie užkandžiai – tai įvairūs nedidelio dydžio patiekalai, kuriais galima mėgautis su artimaisiais, laikant rankoje taurę putojančio gėrimo. Užkandžiais galima mėgautis kaip atskiru meniu gėrimų vakarėliui arba prieš mėgaujantis vienu iš mūsų vakarienės meniu. Pavyzdžiai: vietoje sugautų krabų spurgos, burokėlių rosti su žirnių humusu ir feta sūriu, laukinių grybų vol au vent.

Šeimos stiliaus šventinis meniu

€ 83 € 83 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 801
Mėgaukitės trijų patiekalų meniu, kruopščiai pritaikytu jūsų skoniui ir progai, kad kartu su svečiais patirtumėte nepamirštamą vakarienę. Meniu pavyzdys: Užkandžiai: rūkyta skumbrė, marinuotos daržovės su krapais, crème fraîche Pagrindinis patiekalas: kepta antis, šviežias apelsinas, marinuoti burokėliai ir radicchio su įvairiais priedais, įskaitant traškias rozmarinines bulves, švelnius brokolius, žaliąsias alyvuoges, plaktą rikotą ir medų Desertas: šokoladinis tortas, sezoninių vaisių kompotas

Atviros ugnies meniu

€ 83 € 83 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 893
Mėgaukitės dviejų patiekalų meniu, pagamintu ant malkomis kūrenamos ugnies. Atsivežu visą reikalingą įrangą, įskaitant trikojį laužavietę. Meniu pavyzdys: ant ugnies kepta ėriena su granatais, įvairūs garnyrai, įskaitant pankolius, šviežias apelsinas, graikinių riešutų salotos, keptos pupelės, konservuotų citrinų tahini padažas, plokščia duona su padažais. Desertas: šokoladinis tortas su sezoniniais vaisiais.

Visą dieną – priešpiečiai, pietūs ir vakarienė

€ 144 € 144 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 030
Pabuskite ir mėgaukitės specialiai jums pritaikytu meniu, pradedant karštais pusryčiais, naminiais javainiais, vietiniais jogurtais ir šviežiais sezoniniais vaisiais. Pietums mėgaukitės pomidorų harisa pyragu, ryškiomis salotomis ir šviežiai kepta duona, o pabaigoje – sezoniniu pyragu. Po dienos veiklos atsipalaiduokite ir mėgaukitės trijų patiekalų vakariene su vietine mėsa, šviežiomis daržovėmis ir dekadentišku desertu, pvz., gardžiu šokoladiniu tortu.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Cressida).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
10 metų patirtis
Neseniai dirbau vyresniuoju virtuvės šefu „Riverford Field Kitchen“.
Svarbiausi karjeros įvykiai
Didžiąją savo karjeros dalį dirbau virėju prabangiose burinėse jachtose visame pasaulyje.
Išsilavinimas ir profesinis pasirengimas
Turiu 4 lygio kulinarinio meno diplomą, išduotą Ashburton virėjų akademijos.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Sant Ivesas, Truras, Rock ir Sent Agnesas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Cressida vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?