Kalifornijos skonio sintezė Dave

Gilios Kalifornijos šaknys sujungia Amerikos, Meksikos, Maroko ir Vietnamo įtaką.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Orandža
Teikiama jūsų būste

The West Coast Grill

€ 153 svečiui
Šis meniu įkvėptas puikių mūsų centrinės pakrantės skonių ir suteikia šiek tiek legendinių receptų ir vietovių Salotos Corte Madera - Baby Kale, Napa kopūstai, romų pomidorai, avokadas, Cebollita, citrinų/čiobrelių padažas Jautienos tri antgalis centrinė pakrantė - mūsų namuose marinatas, lėtas virimas, pjaustytas plonas ir patiekiamas su Salsa Cruda Žolelių skrudinta visa laisva vištiena - žolės, alyvuogių aliejus, česnakai ir citrusiniai vaisiai Sofrito juodosios pupelės, jazminų ryžiai Ant grotelių keptas Coachella slėnio skvošas Bananų auginimo duonos pudingas

Pasakojimai apie įlanką

€ 153 svečiui
Meniu, įkvėptas kelionės Kalifornijos pakrante, kuriame dera italų, ispanų, meksikiečių ir portugalų įtaka. Cezario salotos A La Minute - klasikinis Tichuanos pristatymas pagal užsakymą Cioppino À Portuguesa - klasikinių jūros gėrybių troškinio portugalų versija Šiaurės makaronų paplūdimys - San Fransisko klasika Sea Bass Nob Hill - individualiai kepta pūkuotoje konditerijos plutoje su Citrus Zest, Japonijos monetų kalyklos lapais, vytinta lašiša Citrininis Rikotos pyragas su mėlynėmis ir Pilocillo Cremoso.

Žemas stalas

€ 153 svečiui
Meniu, kuriame pristatomi geriausi Baja patiekalai, paveikti vietinių skonių ir technikų, išmoktų iš geriausių virėjų. Avokadų ir citrusų salotos - greipfrutai, avokadas, nuskusti raudonieji svogūnai, kresė, pomidorai ir monetų kalykla. Žalieji Cilantro ryžiai - Baja Classic su kmynais ir šaliku White Striped Sea Bass La Paz - Meyer Lemon, Jalapeño, Red Onion and Herbs. Papildyta Aguachile Verde Sopes with Queso Fresco - Rustic Mexican Masa puodeliai su ūkio sūriu, džiovintais čiliais ir skrudintais kukurūzais. Kriaušės Pacifica - Over Pan Dulce
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Dave).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
30 metų kulinarinė patirtis
Kuriu patiekalus, kurie išreiškia mano paveldą, filosofiją ir aistrą maistui.
Šimtų paslaugų teikimas
Savo klientams sukūriau daugiau nei 350 įsimintinų valgymo potyrių.
Restorane apmokytas virtuvės šefas
Pagarbinau savo amatą Kalifornijos kulinariniame kraštovaizdyje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Orandža. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 153 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Kalifornijos skonio sintezė Dave

Gilios Kalifornijos šaknys sujungia Amerikos, Meksikos, Maroko ir Vietnamo įtaką.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Orandža
Teikiama jūsų būste
Nuo € 153 svečiui
Nemokamas atšaukimas

The West Coast Grill

€ 153 svečiui
Šis meniu įkvėptas puikių mūsų centrinės pakrantės skonių ir suteikia šiek tiek legendinių receptų ir vietovių Salotos Corte Madera - Baby Kale, Napa kopūstai, romų pomidorai, avokadas, Cebollita, citrinų/čiobrelių padažas Jautienos tri antgalis centrinė pakrantė - mūsų namuose marinatas, lėtas virimas, pjaustytas plonas ir patiekiamas su Salsa Cruda Žolelių skrudinta visa laisva vištiena - žolės, alyvuogių aliejus, česnakai ir citrusiniai vaisiai Sofrito juodosios pupelės, jazminų ryžiai Ant grotelių keptas Coachella slėnio skvošas Bananų auginimo duonos pudingas

Pasakojimai apie įlanką

€ 153 svečiui
Meniu, įkvėptas kelionės Kalifornijos pakrante, kuriame dera italų, ispanų, meksikiečių ir portugalų įtaka. Cezario salotos A La Minute - klasikinis Tichuanos pristatymas pagal užsakymą Cioppino À Portuguesa - klasikinių jūros gėrybių troškinio portugalų versija Šiaurės makaronų paplūdimys - San Fransisko klasika Sea Bass Nob Hill - individualiai kepta pūkuotoje konditerijos plutoje su Citrus Zest, Japonijos monetų kalyklos lapais, vytinta lašiša Citrininis Rikotos pyragas su mėlynėmis ir Pilocillo Cremoso.

Žemas stalas

€ 153 svečiui
Meniu, kuriame pristatomi geriausi Baja patiekalai, paveikti vietinių skonių ir technikų, išmoktų iš geriausių virėjų. Avokadų ir citrusų salotos - greipfrutai, avokadas, nuskusti raudonieji svogūnai, kresė, pomidorai ir monetų kalykla. Žalieji Cilantro ryžiai - Baja Classic su kmynais ir šaliku White Striped Sea Bass La Paz - Meyer Lemon, Jalapeño, Red Onion and Herbs. Papildyta Aguachile Verde Sopes with Queso Fresco - Rustic Mexican Masa puodeliai su ūkio sūriu, džiovintais čiliais ir skrudintais kukurūzais. Kriaušės Pacifica - Over Pan Dulce
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Dave).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
30 metų kulinarinė patirtis
Kuriu patiekalus, kurie išreiškia mano paveldą, filosofiją ir aistrą maistui.
Šimtų paslaugų teikimas
Savo klientams sukūriau daugiau nei 350 įsimintinų valgymo potyrių.
Restorane apmokytas virtuvės šefas
Pagarbinau savo amatą Kalifornijos kulinariniame kraštovaizdyje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Orandža. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?