Kalifornijos skonio sintezė Dave
Gilios Kalifornijos šaknys sujungia Amerikos, Meksikos, Maroko ir Vietnamo įtaką.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Orandža
Teikiama jūsų būste
The West Coast Grill
€ 153 svečiui
Šis meniu įkvėptas puikių mūsų centrinės pakrantės skonių ir suteikia šiek tiek legendinių receptų ir vietovių
Salotos Corte Madera - Baby Kale, Napa kopūstai, romų pomidorai, avokadas, Cebollita, citrinų/čiobrelių padažas
Jautienos tri antgalis centrinė pakrantė - mūsų namuose marinatas, lėtas virimas, pjaustytas plonas ir patiekiamas su Salsa Cruda
Žolelių skrudinta visa laisva vištiena - žolės, alyvuogių aliejus, česnakai ir citrusiniai vaisiai
Sofrito juodosios pupelės, jazminų ryžiai
Ant grotelių keptas Coachella slėnio skvošas
Bananų auginimo duonos pudingas
Pasakojimai apie įlanką
€ 153 svečiui
Meniu, įkvėptas kelionės Kalifornijos pakrante, kuriame dera italų, ispanų, meksikiečių ir portugalų įtaka.
Cezario salotos A La Minute - klasikinis Tichuanos pristatymas pagal užsakymą
Cioppino À Portuguesa - klasikinių jūros gėrybių troškinio portugalų versija
Šiaurės makaronų paplūdimys - San Fransisko klasika
Sea Bass Nob Hill - individualiai kepta pūkuotoje konditerijos plutoje su Citrus Zest, Japonijos monetų kalyklos lapais, vytinta lašiša
Citrininis Rikotos pyragas su mėlynėmis ir Pilocillo Cremoso.
Žemas stalas
€ 153 svečiui
Meniu, kuriame pristatomi geriausi Baja patiekalai, paveikti vietinių skonių ir technikų, išmoktų iš geriausių virėjų.
Avokadų ir citrusų salotos - greipfrutai, avokadas, nuskusti raudonieji svogūnai, kresė, pomidorai ir monetų kalykla.
Žalieji Cilantro ryžiai - Baja Classic su kmynais ir šaliku
White Striped Sea Bass La Paz - Meyer Lemon, Jalapeño, Red Onion and Herbs. Papildyta Aguachile Verde
Sopes with Queso Fresco - Rustic Mexican Masa puodeliai su ūkio sūriu, džiovintais čiliais ir skrudintais kukurūzais.
Kriaušės Pacifica - Over Pan Dulce
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Dave).
Mano kvalifikacija
30 metų kulinarinė patirtis
Kuriu patiekalus, kurie išreiškia mano paveldą, filosofiją ir aistrą maistui.
Šimtų paslaugų teikimas
Savo klientams sukūriau daugiau nei 350 įsimintinų valgymo potyrių.
Restorane apmokytas virtuvės šefas
Pagarbinau savo amatą Kalifornijos kulinariniame kraštovaizdyje.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Orandža. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 1 dienai iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Nuo € 153 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?