Maruxa galisų virtuvė
Ispaniškos ir Viduržemio jūros šaknys su pasaulinėmis įtakomis. Pagarba produktui.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Magaluf
Teikiama jūsų būste
Šviežias banglenčių sportas ir velėna
€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 450
Keliaukite iš sausumos į jūrą mėgaudamiesi šiuo meniu, kuriame yra šviežiausi ingredientai, kūrybiškai paruošti naudojant tradicines technikas.
Galisijos jūros gėrybės ir žuvis
€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 400
Atraskite jūros gėrybių meniu, kuriame dera tradicijos ir inovacijos.
Drąsi Nikkei potyris
€ 100 € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 400
Pasinerkite į japoniškų ir Peru skonių derinį su šviežiais ingredientais ir energingais prieskoniais.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Maruxa).
Mano kvalifikacija
15 metų patirtis
15 metų prabangiuose viešbučiuose, dabar vykdomame gurmaniškame tvariame projekte Maljorkoje.
Inovacijų apdovanojimas
Galicijos vyriausybės remiamas žiedinės ir tvarios gastronomijos projektas
Kulinarijos mokykla
Viešbučių valdymo ir gastronomijos magistras iš CSHG, Galicia.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Magaluf, Palma, Deià ir Cherona. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Maruxa vykdo veiklą kaip juridinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 100 Nuo € 100 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 400
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?




