Alessandro pietūs Toskanoje ir Viduržemio jūroje

Mokiausi tarptautinės virtuvės, dirbau svarbiuose viešbučiuose ir restoranuose, mano jėga yra produktų tobulinimas gerinant jų skonius
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Florencija
Teikiama jūsų būste

Patirtis su virtuvės šefu

€ 55 svečiui
kelionė per tikrus Toskanos skonius, išnaudojant visas produktų galimybes užkandis - pappa al pomodoro ir burrata pirmasis patiekalas - naminė tagliatelle su Toskanos ragù kursas - Didelis kiaulienos gabalėlis, gamintas senamadišku būdu su obuoliais ir slyvomis desertas - Creme Brulee

Toskanos skoniai 1

€ 65 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: skottonos tartare su bruschetta su rūgščiu sviestu ir ančiuviais Pirmasis patiekalas: naminė pici su pomidorais ir česnakais pagrindinis patiekalas: peposo all 'imprunetina (vyne troškinta jautiena ir pipirai), pupelės stiklainyje Desertas: Creme Bruleè

Toskanos skoniai 2

€ 65 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: pankolių salotos su citrusiniais vaisiais, kapotomis pistacijomis ir duonos skardine su Colonnata taukais Pirmasis patiekalas: naminis Mugello bulvių trotelli su Toskanos mėsos padažu Pagrindinis patiekalas: didelis skrudintos kiaulienos gabalėlis su obuoliais ir slyvomis Desertas: Crème Caramel

Toskanos skoniai 3

€ 75 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: Toskanoje vytintos mėsos mišinys, tradicinės vištienos kepenys Crostini Pirmasis patiekalas: naminė tagliatelle su antimi ragù Pagrindinis patiekalas: Ančių krūtinės CBT apelsinų padažo bulvės au gratin juodas tarfuo Šokoladinis desertas su minkštu centru P

Toskanos skoniai 4

€ 75 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: Marinuotas skottonos karpačo ir juodasis triufelis: Pirmasis patiekalas: naminė papardelė su šernais Pagrindinis patiekalas: jautienos filė su princesės pupelėmis ir vasaros triufelio šonine Desertas: tradicinis tiramisu

Jūra name

€ 88 svečiui
4 patiekalų jūros gėrybių meniu Užkandis: marinuota lašiša burokėlių padaže, kadagio džinas, morkų tyrė su sviestu, lovage pesto ir saldainių citrina pirmasis patiekalas spagečiai su moliuskais ir Bottarga pagrindinis jūrų ešerių patiekalas su bulvėmis ir alyvuogėmis Kremo karamelės desertas
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alessandro).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
25 metų patirtis
Gaminau Adlon Kempinski ir Nhow viešbutyje, daugiausia dėmesio skirdama Viduržemio jūros regiono virtuvei.
Dirbo Adlon ir Nhow
Rūpinuosi produktais pasirinkdamas kokybę ir nulinės mylios užimtumą
Kulinarijos diplomo turėtojas (-a)
Diplomą įgijau po 3 metų studijų Vokietijoje dėl tarptautinės virtuvės.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Florencija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Alessandro vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 88 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 165
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Alessandro pietūs Toskanoje ir Viduržemio jūroje

Mokiausi tarptautinės virtuvės, dirbau svarbiuose viešbučiuose ir restoranuose, mano jėga yra produktų tobulinimas gerinant jų skonius
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Florencija
Teikiama jūsų būste
Nuo € 88 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 165
Nemokamas atšaukimas

Patirtis su virtuvės šefu

€ 55 svečiui
kelionė per tikrus Toskanos skonius, išnaudojant visas produktų galimybes užkandis - pappa al pomodoro ir burrata pirmasis patiekalas - naminė tagliatelle su Toskanos ragù kursas - Didelis kiaulienos gabalėlis, gamintas senamadišku būdu su obuoliais ir slyvomis desertas - Creme Brulee

Toskanos skoniai 1

€ 65 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: skottonos tartare su bruschetta su rūgščiu sviestu ir ančiuviais Pirmasis patiekalas: naminė pici su pomidorais ir česnakais pagrindinis patiekalas: peposo all 'imprunetina (vyne troškinta jautiena ir pipirai), pupelės stiklainyje Desertas: Creme Bruleè

Toskanos skoniai 2

€ 65 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: pankolių salotos su citrusiniais vaisiais, kapotomis pistacijomis ir duonos skardine su Colonnata taukais Pirmasis patiekalas: naminis Mugello bulvių trotelli su Toskanos mėsos padažu Pagrindinis patiekalas: didelis skrudintos kiaulienos gabalėlis su obuoliais ir slyvomis Desertas: Crème Caramel

Toskanos skoniai 3

€ 75 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: Toskanoje vytintos mėsos mišinys, tradicinės vištienos kepenys Crostini Pirmasis patiekalas: naminė tagliatelle su antimi ragù Pagrindinis patiekalas: Ančių krūtinės CBT apelsinų padažo bulvės au gratin juodas tarfuo Šokoladinis desertas su minkštu centru P

Toskanos skoniai 4

€ 75 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui Užkandis: Marinuotas skottonos karpačo ir juodasis triufelis: Pirmasis patiekalas: naminė papardelė su šernais Pagrindinis patiekalas: jautienos filė su princesės pupelėmis ir vasaros triufelio šonine Desertas: tradicinis tiramisu

Jūra name

€ 88 svečiui
4 patiekalų jūros gėrybių meniu Užkandis: marinuota lašiša burokėlių padaže, kadagio džinas, morkų tyrė su sviestu, lovage pesto ir saldainių citrina pirmasis patiekalas spagečiai su moliuskais ir Bottarga pagrindinis jūrų ešerių patiekalas su bulvėmis ir alyvuogėmis Kremo karamelės desertas
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alessandro).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
25 metų patirtis
Gaminau Adlon Kempinski ir Nhow viešbutyje, daugiausia dėmesio skirdama Viduržemio jūros regiono virtuvei.
Dirbo Adlon ir Nhow
Rūpinuosi produktais pasirinkdamas kokybę ir nulinės mylios užimtumą
Kulinarijos diplomo turėtojas (-a)
Diplomą įgijau po 3 metų studijų Vokietijoje dėl tarptautinės virtuvės.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Florencija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Alessandro vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?