Alessandro pietūs Toskanoje ir Viduržemio jūroje
Mokiausi tarptautinės virtuvės, dirbau svarbiuose viešbučiuose ir restoranuose, mano jėga yra produktų tobulinimas gerinant jų skonius
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Florencija
Teikiama jūsų būste
Patirtis su virtuvės šefu
€ 55 svečiui
kelionė per tikrus Toskanos skonius, išnaudojant visas produktų galimybes
užkandis - pappa al pomodoro ir burrata
pirmasis patiekalas - naminė tagliatelle su Toskanos ragù
kursas - Didelis kiaulienos gabalėlis, gamintas senamadišku būdu su obuoliais ir slyvomis
desertas - Creme Brulee
Toskanos skoniai 1
€ 65 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui
Užkandis: skottonos tartare su bruschetta su rūgščiu sviestu ir ančiuviais
Pirmasis patiekalas: naminė pici su pomidorais ir česnakais
pagrindinis patiekalas: peposo all 'imprunetina (vyne troškinta jautiena ir pipirai), pupelės stiklainyje
Desertas: Creme Bruleè
Toskanos skoniai 2
€ 65 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui
Užkandis: pankolių salotos su citrusiniais vaisiais, kapotomis pistacijomis ir duonos skardine su Colonnata taukais
Pirmasis patiekalas: naminis Mugello bulvių trotelli su Toskanos mėsos padažu
Pagrindinis patiekalas: didelis skrudintos kiaulienos gabalėlis su obuoliais ir slyvomis
Desertas: Crème Caramel
Toskanos skoniai 3
€ 75 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui
Užkandis: Toskanoje vytintos mėsos mišinys, tradicinės vištienos kepenys Crostini
Pirmasis patiekalas: naminė tagliatelle su antimi ragù
Pagrindinis patiekalas: Ančių krūtinės CBT apelsinų padažo bulvės au gratin juodas tarfuo
Šokoladinis desertas su minkštu centru
P
Toskanos skoniai 4
€ 75 svečiui
Pasinerkite į Toskanos skonius su 4 tradicinių patiekalų meniu kas 4 patiekalus žadinančiam ir svaiginančiam maršrutui
Užkandis: Marinuotas skottonos karpačo ir juodasis triufelis:
Pirmasis patiekalas: naminė papardelė su šernais
Pagrindinis patiekalas: jautienos filė su princesės pupelėmis ir vasaros triufelio šonine
Desertas: tradicinis tiramisu
Jūra name
€ 88 svečiui
4 patiekalų jūros gėrybių meniu
Užkandis: marinuota lašiša burokėlių padaže, kadagio džinas, morkų tyrė su sviestu, lovage pesto ir saldainių citrina
pirmasis patiekalas spagečiai su moliuskais ir Bottarga
pagrindinis jūrų ešerių patiekalas su bulvėmis ir alyvuogėmis
Kremo karamelės desertas
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Alessandro).
Mano kvalifikacija
25 metų patirtis
Gaminau Adlon Kempinski ir Nhow viešbutyje, daugiausia dėmesio skirdama Viduržemio jūros regiono virtuvei.
Dirbo Adlon ir Nhow
Rūpinuosi produktais pasirinkdamas kokybę ir nulinės mylios užimtumą
Kulinarijos diplomo turėtojas (-a)
Diplomą įgijau po 3 metų studijų Vokietijoje dėl tarptautinės virtuvės.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Florencija. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Alessandro vykdo veiklą kaip fizinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
Nuo € 88 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 165
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?