Sveika, skani japoniška virtuvė
Japoniškos jūros gėrybės, ekologiškos daržovės, saldainiai; vegetariški, celiakiški, be laktozės
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Niujorkas
Teikiama jūsų būste
Laukinė Aliaskos karališkoji lašiša
€ 155
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 310
Laukinė Aliaskos karališkoji lašiša, patiekiama su ekologiškomis ant grotelių keptų daržovių ir avokadų špinatų salotomis
Sušiai ir koldūnai
€ 155
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 310
Mėgaukitės nuostabiu japonišku meniu, pradedant nuo ekologiškos naminės miso sriubos. Kaip pirmąjį patiekalą paragaukite krevečių daržovių koldūnų. Pagrindiniame patiekale yra įvairių suši ritinėlių, įskaitant lašišą, tuną, geltonąją uodegą ir Kaliforniją, kurių galima įsigyti aštrių arba ne aštrių. Užbaikite pasirinkdami ekologišką braškių pyragą, šokoladinį lavos pyragą arba obuolių pyragą.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Yoshie).
Mano kvalifikacija
10 metų patirtis
Maitinimo savininkas, buvęs virtuvės banglenčių sporto virėjas vakarienėms su įžymybių klientais
Įžymūs klientai
Patiko įžymybių klientai su japoniška ekologiška virtuve per Kitchensurfing
MBA ir savarankiškas mokymas
Savarankiškai mokomas virėjas, įkvėptas šefo Keno iš Tomoe Sushi, nesuskaičiuojama daugybė eksperimentų
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Niujorkas. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 155
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 310
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?



