Šefo Florento puiki vakarienė

Kuriu nepamirštamas akimirkas per rafinuotus, nuoširdžius patiekalus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Arrondissement of Thonon-les-Bains
Teikiama jūsų būste

Šventės meniu

€ 89 € 89 svečiui
Šis 4 patiekalų meniu skirtas linksmybėms ir skoniui, suteikiančiam gyvybingos energijos ir skanių užkandžių bet kokiai šventei.

Vakarienė: turgaus skoniai

€ 99 € 99 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 396
Atraskite šviežumą ir autentiškumą naudodami meniu „Rinkos skonio vakarienė“. Mėgaukitės paprastais ir skaniais patiekalais, pagamintais iš geriausių sezoninių ir vietinių produktų. Šilta ir draugiška kulinarinė patirtis, išryškinanti regiono ingredientų kokybę ir naminio maisto aistrą tiesiai prie jūsų stalo.

Gurmaniškos harmonijos

€ 119 € 119 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 476
Pasinerkite į kulinarinę kelionę, kurioje kiekvienas patiekalas yra raštelis, o kiekvienas skonis - melodija. Šis meniu yra 4 patiekalų simfonija, sukurta su sezoniniais, vietiniais ir (arba) naminiais produktais, kad sukurtų tobulus derinius. Leiskite sau vadovautis drąsiais ir subtiliais deriniais vakarienei, kuri pažadina visus pojūčius.

Jausmų simfonija

€ 169 € 169 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 014
Pasinerkite į pojūčių simfoniją, kurioje kiekvienas patiekalas yra gurmaniška pastaba, o kiekvienas skonis sukuria tobulą harmoniją. Šis gurmaniškas meniu yra kulinarinis meno kūrinys, rafinuotų kūrinių serija, kuri pažadins jūsų skonio receptorius ir pradžiugins svečius. Privatus ir įsimintinas potyris, skirtas tiems, kurie ieško išskirtinio ir autentiško
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Florent).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Esu virėjas, kurio specializacija - pasaulinė virtuvė ir vegetariškas maistas, kad sukurčiau įsimintinas akimirkas.
Michelin žvaigždutėmis įvertintos virtuvės
Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, įskaitant Au Crocodile ir Flocon de Sel.
Restorane apmokytas
Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, tokiuose kaip Au Crocodile ir Flocon de Sel.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arrondissement of Thonon-les-Bains, Ayse, Arâches-la-Frasse ir Mieussy. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Florent vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 89 Nuo € 89 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Šefo Florento puiki vakarienė

Kuriu nepamirštamas akimirkas per rafinuotus, nuoširdžius patiekalus.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Arrondissement of Thonon-les-Bains
Teikiama jūsų būste
€ 89 Nuo € 89 svečiui
Nemokamas atšaukimas

Šventės meniu

€ 89 € 89 svečiui
Šis 4 patiekalų meniu skirtas linksmybėms ir skoniui, suteikiančiam gyvybingos energijos ir skanių užkandžių bet kokiai šventei.

Vakarienė: turgaus skoniai

€ 99 € 99 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 396
Atraskite šviežumą ir autentiškumą naudodami meniu „Rinkos skonio vakarienė“. Mėgaukitės paprastais ir skaniais patiekalais, pagamintais iš geriausių sezoninių ir vietinių produktų. Šilta ir draugiška kulinarinė patirtis, išryškinanti regiono ingredientų kokybę ir naminio maisto aistrą tiesiai prie jūsų stalo.

Gurmaniškos harmonijos

€ 119 € 119 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 476
Pasinerkite į kulinarinę kelionę, kurioje kiekvienas patiekalas yra raštelis, o kiekvienas skonis - melodija. Šis meniu yra 4 patiekalų simfonija, sukurta su sezoniniais, vietiniais ir (arba) naminiais produktais, kad sukurtų tobulus derinius. Leiskite sau vadovautis drąsiais ir subtiliais deriniais vakarienei, kuri pažadina visus pojūčius.

Jausmų simfonija

€ 169 € 169 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 014
Pasinerkite į pojūčių simfoniją, kurioje kiekvienas patiekalas yra gurmaniška pastaba, o kiekvienas skonis sukuria tobulą harmoniją. Šis gurmaniškas meniu yra kulinarinis meno kūrinys, rafinuotų kūrinių serija, kuri pažadins jūsų skonio receptorius ir pradžiugins svečius. Privatus ir įsimintinas potyris, skirtas tiems, kurie ieško išskirtinio ir autentiško
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Florent).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Esu virėjas, kurio specializacija - pasaulinė virtuvė ir vegetariškas maistas, kad sukurčiau įsimintinas akimirkas.
Michelin žvaigždutėmis įvertintos virtuvės
Dirbau Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, įskaitant Au Crocodile ir Flocon de Sel.
Restorane apmokytas
Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, tokiuose kaip Au Crocodile ir Flocon de Sel.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Arrondissement of Thonon-les-Bains, Ayse, Arâches-la-Frasse ir Mieussy. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Florent vykdo veiklą kaip fizinis asmuo

Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?