Michelin lygio vakarienė Nicholas

Tvariai sujungiu klasikinę Prancūzijos, Azijos ir Naujosios Amerikos įtaką dėl elegantiškos kainos.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Džersi Sitis
Teikiama jūsų būste

Sezoninis paprastumas

€ 115 
Mėgaukitės šiuo produkcijos kuruojamu degustavimo meniu, kuriame technika atitinka šviežumą, sukurtą siekiant išryškinti kiekvieno sezoninio ingrediento grožį.

Šiuolaikinė gamta

€ 133 
Mėgaukitės subalansuotomis, maistingomis lėkštėmis, kurias įkvėpė pasaulinės tradicijos ir grindžiamos tvaria praktika. Didelio poveikio skoniai yra šio meniu bruožas.

Michelin stalas

€ 183 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 098
Pasimėgaukite prabangiu, kelių patiekalų potyriu, įsišaknijusiu klasikiniu mokymu, kurį suteikia namų šiluma. Maistas yra rafinuotas, apgalvotas ir nepamirštamas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Nicholas).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Mano klasikiniai mokymai ir pasaulinė įtaka sukuria elegantišką, tvarų maistą.
Dirbo Massimo Bottura
Patobulinau savo tvarios virtuvės įgūdžius dirbdamas pas garsų virėją Massimo Bottura.
Savarankiškai mokomi ir apmokyti pramonėje
Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse, įskaitant Le Bernardin, Rouge Tomate ir Momofuku.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Džersi Sitis. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 115 
Nemokamas atšaukimas

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?

Michelin lygio vakarienė Nicholas

Tvariai sujungiu klasikinę Prancūzijos, Azijos ir Naujosios Amerikos įtaką dėl elegantiškos kainos.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Džersi Sitis
Teikiama jūsų būste
€ 115 
Nemokamas atšaukimas

Sezoninis paprastumas

€ 115 
Mėgaukitės šiuo produkcijos kuruojamu degustavimo meniu, kuriame technika atitinka šviežumą, sukurtą siekiant išryškinti kiekvieno sezoninio ingrediento grožį.

Šiuolaikinė gamta

€ 133 
Mėgaukitės subalansuotomis, maistingomis lėkštėmis, kurias įkvėpė pasaulinės tradicijos ir grindžiamos tvaria praktika. Didelio poveikio skoniai yra šio meniu bruožas.

Michelin stalas

€ 183 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 1 098
Pasimėgaukite prabangiu, kelių patiekalų potyriu, įsišaknijusiu klasikiniu mokymu, kurį suteikia namų šiluma. Maistas yra rafinuotas, apgalvotas ir nepamirštamas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Nicholas).

Mano kvalifikacija

Virtuvės šefas
20 metų patirtis
Mano klasikiniai mokymai ir pasaulinė įtaka sukuria elegantišką, tvarų maistą.
Dirbo Massimo Bottura
Patobulinau savo tvarios virtuvės įgūdžius dirbdamas pas garsų virėją Massimo Bottura.
Savarankiškai mokomi ir apmokyti pramonėje
Mokiausi Michelin žvaigždutėmis įvertintose virtuvėse, įskaitant Le Bernardin, Rouge Tomate ir Momofuku.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.

Mano specializacija

Atvyksiu pas jus

Mano paslaugų teikimo teritorija: Džersi Sitis. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.

Ką reikėtų žinoti

Reikalavimai svečiams

Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.

Prieinamumas

Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos

Atšaukimo taisyklės

Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.

Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės

Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?