Anaelle: augalinis aukštos klasės maistas
Daržovių virtuvė, pasaulio skoniai, ekologiški, vietiniai sezoniniai ingredientai.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Paryžius
Teikiama jūsų būste
Sodo esencija
€ 85 € 85 svečiui
Mėgaukitės spalvingu 3 patiekalų meniu su sezoninėmis daržovėmis, vietiniais ekologiškais produktais ir prieskoniais iš viso pasaulio.
Šviežios šaknys
€ 90 € 90 svečiui
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 200
Atsipalaiduokite su 5 patiekalų meniu, kuriame pateikiamos paprastos ir skanios sezoninės daržovės, išaugintos vietoje ir gražiai pateiktos.
Botaninė kelionė
€ 150 € 150 svečiui
Mėgaukitės prabangiu 9 patiekalų degustaciniu meniškai patiektu aukštos klasės veganiškos virtuvės meniu, kuriame naudojami reti ingredientai ir įkvėpimas iš viso pasaulio.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Anaëlle).
Mano kvalifikacija
7 metų patirtis
Buvusi daržovių virtuvės šefė Paryžiuje, dabar gurmaniškos privačios virtuvės šefė.
Aukštos klasės veganiški restoranai
Privati virėja, garsėjanti savo puikia ir kūrybinga daržovių virtuve.
Kulinarinis švietimas
Mokėsi Paryžiaus Gentle Gourmet Institute, specializacija - veganiška virtuvė.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Paryžius, Fontenblo, Sens ir Saint-Germain-en-Laye. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
Anaëlle vykdo veiklą kaip juridinis asmuo
Už šią paslaugą atsakingas nurodytas fizinis arba juridinis asmuo.
€ 85 Nuo € 85 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?




