Edgar Prívate virėjas Punta Kanoje
Specializuojuosi mėsos ir drąsių skonių srityje, apimdama įvairius stilius - nuo lotynų iki italų.
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Punta Kana
Teikiama jūsų būste
Amerikietiški pusryčiai
€ 77 € 77 svečiui
Kiaušiniai
kiaulienos šoninė (arba kalakutienos)
kiaulienos dešra (arba kalakutienos)
bulviniai blynai
prancūziškas skrudinys arba blynai su sirupu.
vaisiai
Apelsinų sultys
kava
Dominikos potyris
€ 103 € 103 svečiui
Karibų Ceviche.
Coconut guandules Rice
Kepta vietinė žuvis su raudonėliu ir citrina
Prinokęs bananas.
Trijų pieno pyragas puodelyje.
Itališkas skonis
€ 103 € 103 svečiui
Graikinių salotų, prosciutto, feta sūrio salotos
Itališkas rizotas su krevetėmis, parmezanu, citrina ir brazilais.
Kokosų ir ananasų panakota.
Sintezės degustacija
€ 103 € 103 svečiui
Azijietiškas saldžiųjų čili pipirų tuno tartaras.
Kiaulienos čičaronas su maniokų koše ir ožkos sūriu, keptu manioku ir žalumynais.
Drėgnas tamsusis šokoladas, pralinės ledai ir padažas.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Argencheff).
Mano kvalifikacija
20 metų patirtis
Turiu patirties dirbant keliose šalyse, turinčiose įvairius kulinarinius stilius.
ServSafe sertifikuota
Turiu ServSafe sertifikatą, užtikrinantį maisto saugą ir kokybę kiekviename patiekale.
Mokėsi Argentinoje
Mokiausi Argentinos kulinarijos mokykloje ir esu Sertifikuotas ServSafe.
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Punta Kana. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 20 svečių.
Prieinamumas
Galima gestų kalba
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 77 Nuo € 77 svečiui
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą?





