Šiuolaikiniai Kolumbijos skoniai, kuriuos sukūrė virėjas Luis C Correa
Kolumbijos regioninė, moderni virtuvė, kepykla, Viduržemio jūros tendencijos, kepimas ant grotelių
Išversta automatiškai
Virtuvės šefas, Bogota
Teikiama jūsų būste
Kolumbijos skoniai
€ 50 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 99
Gyvybinga kulinarinė kelionė po įvairius Kolumbijos regionus. Protėvių receptai susiliejo su avangardinėmis technikomis.
Mano žemės kampai
€ 56 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 112
 Gyvybinga kulinarinė kelionė po įvairius Kolumbijos regionus. Protėvių receptai susiliejo su avangardo technikomis, kur tradicijos randa savo vietą.
Menai, ugnis ir aistra
€ 72 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 143
Prabangus ant grotelių keptas potyris su Viduržemio jūros elegancija ir dūmingu tikslumu. Jūros gėrybės, rafinuotos technikos, amatininkų duona ir intensyvūs, subalansuoti skoniai.
Jei norite ką nors pakeisti arba turite specialių pageidavimų, galite parašyti paslaugą teikiančiam šeimininkui (Chef Luis Carlos Correa).
Mano kvalifikacija
21 metų patirtis
20 metų patirtis gastronomijos, renginių organizavimo, mokymo ir kepinių srityse
TOP 5, Kolumbija Nat 'l Chef '17
2017 m. Kolumbijos virtuvės čempionato geriausiųjų penketukas ir žiuri 2019 m. Bogotos bare
Mariano Moreno absolventas
2010 m. baigė Mariano Moreno gastronomijos mokyklą, šiuolaikinės virtuvės ekspertas
Tam, kad mokėtumėte saugiai, siųskite pinigus ir bendraukite su šeimininkais tik per Airbnb.
Mano specializacija
Atvyksiu pas jus
Mano paslaugų teikimo teritorija: Bogota. Jei norite užsisakyti kitoje vietovėje, parašykite man.
Ką reikėtų žinoti
Reikalavimai svečiams
Gali dalyvauti svečiai nuo 18 metų., iš viso iki 100 svečių.
Prieinamumas
Aptarkite visas smulkmenas su šeimininku. Daugiau informacijos
Atšaukimo taisyklės
Jei atšauksite likus bent 3 dienoms iki pradžios, jums bus grąžinta visa sumokėta suma.
€ 50 
Mažiausia suma, kad būtų galima užsakyti – € 99
Nemokamas atšaukimas
Airbnb patikrino, kad Virtuvės šefai būtų aukščiausios kokybės
Virtuvės šefai vertinami pagal jų profesinę patirtį, kūrybinių meniu portfelį ir gerą reputaciją. Daugiau informacijos
Matote problemą? 




